پنجشنبه ، 23 مرداد ، 1399

کد خبر: 123   |  دفعات بازدید : 4213   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

06 اردیبهشت, 1393
برگزاری بیست و نهمین دوره جشنواره سراسری مسابقات قرآن کریم دانشجویان در کازرون

مدیر امور فرهنگی دانشگاه سلمان فارسی کازرون از برگزاری بیست و نهمین دوره جشنواره سراسری مسابقات قرآن کریم دانشجویان مرحله منطقه ای در اردیبهشت ماه در  این دانشگاه خبر داد.

به گفته ابراهیم آروند بیست و نهمین دوره جشنواره سراسری مسابقات قرآن کریم دانشجویان، مرحله دانشگاهی در دانشگاه سلمان فارسی کازرون، همچون دیگر دانشگاه ها در بخش های مخلتف شفاهی، کتبی، پژوهشی، ادبی و هنری با حضور سیصد و پنجاه نفر از دانشجویان این دانشگاه دوازدهم اسفند ماه 92 برگزار شد و نفرات برتر به مسابقات منطقه ای که با حضور نفرات برتر دانشگاه های استان های فارس، خوزستان، بوشهر، کرمان، سیستان و بلوچستان، کهگیلویه و بویر احمد و هرمزگان، اردیبهشت ماه 93 در دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار می شود، معرفی شدند.

آروند با بیان اینکه فایل ارسالی 167 نفر برگزیده در رشته های شفاهی شامل تلاوت تحقیق و تلاوت ترتیل توسط دانشگاه های استان های منطقه 5 فرهنگی کشور شامل استان های  فارس، خوزستان، بوشهر، کرمان، سیستان و بلوچستان، کهکلویه و بویر احمد و هرمزگان توسط داوران مجرب و بین المللی مورد ارزیابی قرار گرفته است و نفرات برتر به زودی اعلام می شوند.

وی خاطرنشان کرد: در بخش های حفظ و کتبی آزمون با نظارت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و به صورت همزمان در مرکز استان های منطقه 5 فرهنگی کشور  در روز سه شنبه نهم اردیبهشت برگزار می شود و آثار جهت داوری به دانشگاه سلمان فارسی ارسال می شود.

دبیر اجرایی بیست و نهمین دوره مسابقات قرآن کریم دانشجویان منطقه پنج فرهنگی کشور با اشاره به فراهم کردن تمهیدات لازم جهت هرچه باشکوه تر برگزار شدن این مسابقات در دانشگاه سلمان فارسی کازرون، اظهار داشت: همه بخش های دانشگاه بخصوص تشکل های دانشجویی و کانون های های فرهنگی دانشگاه، برای بهتر برگزار شدن این مسابقات مشارکت فعال دارند.

وی اضافه کرد: تاکنون کمیته های فرهنگی، روابط عمومی و تبلیغات، نظارت و ارزیابی، پشتیبانی، پذیرش، پذیرایی و اسکان، ایاب و ذهاب، امور اداری و مالی تشکیل شده اند که مشغول فراهم کردن مقدمات مسابقه اند.

آروند در پایان اظهار امیدواری کرد: در تلاش هستیم بتوانیم با برگزاری این برنامه گامی کوچک در راستای فراهم آوردن زمینه ای جهت انس بیش از پیش دانشجویان با کلام الهی و همچنین نشر فضای معنوی و عطرآگین قرآن در محیط دانشگاه که همواره مورد اهتمام مقام معظم رهبری بوده است، برداریم.

مدیر امور فرهنگی دانشگاه سلمان فارسی کازرون بالا بردن سطح فرهنگ قرآنی در دانشگاه و ایجاد انس بیشتر دانشجویان با مفاهیم قرآن و شناسایی استعدادهای برجسته قرآنی از جمله اهداف این مسابقات دانست.

در ادامه محسن رحمانی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون با اشاره به اقدامات فعالان فرهنگی دانشگاه سلمان فارسی کازرون برای برگزاری بیست و نهمین دوره مسابقات قرآن کریم دانشجویان  در مرحله منطقه 5 فرهنگی کشور، اظهار داشت: کلیه اعضای بسیج دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون آماده مشارکت فعال در برگزاری این مسابقه هستند.

عضو شورای فرهنگی دانشگاه سلمان فارسی کازرون با اشاره به تأثیرات قرآن کریم در بین دانشجویان بیان داشت: بی شک نشر و بسط مفاهیم والای قرآن در بین دانشجویان می توان تأثیرات به سزایی در اسلامی کردن دانشگاه ها داشته باشد.