پنجشنبه ، 23 مرداد ، 1399

کد خبر: 124   |  دفعات بازدید : 3283   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

ارتقاء مرکز مشاوره دانشگاه سلمان فارسی کازرون به «مرکز مشاوره و سلامت»

06 اردیبهشت, 1393

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سلمان فارسی کازرون؛ مرکز مشاوره این دانشگاه به «مرکز مشاوره و سلامت» ارتقاء یافت.

لیلا شاملی، مسئول مرکز مشاوره و سلامت دانشگاه سلمان فارسی کازرون با اشاره به تبدیل شدن مرکز مشاوره دانشگاه سلمان فارسی کازرون به «مرکز مشاوره و سلامت» خاطر نشان کرد: قبلاً هدفمان به صورت کلی تلاش در مرکز مشاوره در راستای ارتقاء سطح سلامت روانی، اخلاقی، معنوی و تربیتی دانشجویان بود اما با تبدیل شدن مرکز مشاوره به «مرکز مشاوره و سلامت» و اضافه شدن یک پزشک عمومی و یک روان پزشک، خدمات خود را در حوزه مسائل جسمی به دانشجویان افزایش می دهیم.

مسئول مرکز مشاره و سلامت با اشاره به شعار هفته سلامت به «یک عمر سلامتی، با خود مراقبتی» بیان داشت: بدون تردید گام اول سلامتی، خود مراقبتی می باشد؛ خود مراقبتی عملی است که در آن، هر فرد از دانش، مهارت و توان خود به عنوان یک منبع استفاده می‌کند تا به طور مستقل از سلامت خود مراقبت کند.

این استاد دانشگاه با اشاره به برنامه هایی که در هفته سلامت برگزار می شود، اظهار کرد: یکی از برنامه هایی که در هفته سلامت در این دانشگاه برگزار می شود، طرح غربالگری سنجش سلامت است که در آن کلیه دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه می توانند به صورت رایگان قد، وزن، فشار خون و قند خون خود را مورد سنجش و ارزیابی قرار دهند.

وی برگزاری دوره فشرده کمک های اولیه و امداد و نجات به صورت رایگان همراه با ارائه گواهی را یکی دیگر از برنامه ی هفته سلامت در دانشگاه سلمان فارسی معرفی کرد و بیان داشت: شرکت کنندگان در این دوره با مباحث مقدماتی امداد و نجات به صورت تئوری و عملی آشنا می شوند و سرفصل های امداد و نجات مصدوم در شرایط مختلف از جمله در تصادفات، زلزله، سیل، سوختگیو...آتلبندی، پانسمان،cpr مقدماتی به آنها آموزش داده خواهد شد.