پنجشنبه ، 23 مرداد ، 1399

کد خبر: 125   |  دفعات بازدید : 5186   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

مسابقات ملی رباتیک در کازرون برگزار شد.

09 اردیبهشت, 1393

مسابقات ملی رباتیک در کازرون برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سلمان فارسی کازرون مسابقات ملی رباتیک و سامانه های هوشمند به مدت یک روز دراین دانشگاه برگزار شد.

در این مسابقات که برای نخستین بار در سطح ملی در کازرون برگزار شد، 17 تیم از 5 استان کشور و در دو لیگ ربات­های جنگجو و ربات­های مسیریاب به مدت یک روز با هم به رقابت پرداختند.

در لیگ ربات های مسیر یاب، تیم قشقایی به عنوان تیم اول جایزه نقدی پانزده میلیون ریالی را کسب نمود و تیم های مشهد روبو  و  کیان  به عنوان تیم های دوم و سوم این دور از مسابقات ملی رباتیک در رشته ربات مسیر یاب ، جوایز نقدی ده میلیون ریالی و  هفت میلیون ریالی را دریافت نمودند .

در لیگ ربات های جنگجو که از بین هشت تیم برگزار شد، تیم صاعقه توانست به عنوان تیم اول جایزه نقدی به مبلغ بیست و پنج میلیون ریالی را کسب کند و جوایز نقدی پانزده میلیون ریالی و هشت میلیون ریالی نیز به تیم های قائمیه و پاسارگاد به عنوان تیم های  دوم و سوم اهدا شد .

در آیین اختتامیه این مسابقات دکتر رضا پولادی رئیس دانشگاه سلمان فارسی ضمن تقدیر و تشکر از شرکت کنندگان و برگزار کنندگان این دوره از مسابقات علم رباتیک را از علوم مهم و مورد توجه صنعت و دانشگاه دانستند و افزودند که این دانشگاه تلاش می کند تا رشته مهندسی رباتیک را تأسیس نماید .

همچنین تیم اقبال از دانشگاه اقبال مشهد نیز به عنوان  تیم برتر فنی این دور از مسابقات مورد تقدیر قرار گرفت.

قابل ذکر است که به تمامی تیم های شرکت کننده ، حکم حضور و شرکت در مسابقات اهدا شد.