پنجشنبه ، 23 مرداد ، 1399

کد خبر: 132   |  دفعات بازدید : 4324   |  نظرات : 1 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

مدیر امور فرهنگی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، دبیر شورای مدیران فرهنگی دانشگاههای منطقه 5 کشور شد

09 اردیبهشت, 1393

ابراهیم آروند، مدیر امور فرهنگی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در نشستی که پنج شنبه چهارم اردیبهشت ماه در دانشگاه خلیج فارس بوشهر با حضور مدیران فرهنگی دانشگاه های سراسری منطقه 5 کشور برگزار شد، به عنوان دبیر شورای مدیران فرهنگی دانشگاههای منطقه 5 کشور  انتخاب شد.

مدیر امور فرهنگی دانشگاه سلمان فارسی کازرون در صحبت های قبل از رأی گیری ضمن تشریح سوابق فرهنگی خود، به بیان برنامه های خود برای دبیری منطقه پرداخت.

هدف گذاری و ترسیم چشم انداز برای دست یابی به دانشگاه تمدن ساز اسلامی، هدف گذاری برای جلسات شورای مدیران، برگزاری منظم جلسات شورای مدیران فرهنگی، برگزاری کارگاه های آموزشی متناسب با نیاز مدیران و بر اساس نیاز سنجی قبل از جلسات، افزایش قدرت چانه زنی منطقه در تصمیم گیری های دفتر امور فرهنگی وزرات علوم، تحقیقات و فناوری و ایجاد زمینه برای تبادل و انتقال تجربیات مدیران فرهنگی از جمله محورهای سخنان آروند قبل از رأی گیری در جمع مدیران فرهنگی منطقه 5 فرهنگی کشور بود.

آروند بعد از انتخاب به عنوان  دبیر منطقه 5 فرهنگی با بیان اینکه دبیرخانه مناطق می تواند به عنوای بازوی مشورتی معاونت فرهنگی وزارت علوم عمل کند، خاطرنشان کرد: امیدوارم با همیاری همه مدیران فرهنگی منطقه 5 فرهنگی کشور و استفاده از تجربیات مدیران قبلی شاهد دبیرخانه پویا، شاداب، برنامه ریز و موثر در امور فرهنگی باشیم.

لازم به ذکر است انتخابات دبیرخانه مناطق پنج گانه فرهنگی کشور هر ساله در یکی از دانشگاه ها و با حضور مدیران امور فرهنگی دانشگاه ها برگزار می گردد و یک نفر با رأی قاطع اکثریت به مدت یک سال به عنوان دبیر منطقه انتحاب می شود.

گفتنی است منطقه 5 فرهنگی کشور متشکل از دانشگاه های استان های فارس، خوزستان، بوشهر، کرمان، سیستان و بلوچستان، هرمزگان و کهگلویه و بویر احمد می باشد.

در کارنامه فرهنگی و اجرایی آروند مسئولیت هایی همچون، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی به مدت 3 سال، دبیر انجمن علمی زبان و ادبیات فارسی دانشگاه سلمان فارسی، دبیر شورای صنفی دانشگاه سلمان فارسی به مدت 4 سال، مدیر مسئول و سردبیر نشریه دانشجویی«ره آورد» به صاحب امتیازی بسیج دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، و مدیر فرهنگی دانشگاه دیده می شود.

در زمان مسئولیت آروند به عنوان مدیر فرهنگی دانشگاه سلمان فارسی در سال های تحصیلی 91-90 و 92- 91  این دانشگاه به عنوان دانشگاه برتر فرهنگی کشور در بین دانشگاه های هم سطح خود انتخاب شد و در سال تحصیلی 92- 91 به عنوان مدیر برتر فرهنگی دانشگاههای سراسرکشور انتخاب شد و از دست معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر وقت علوم، تحقیقات و فناوری لوح تقدیر دریافت نمود.

همچنین انجمن های علمی دانشگاه سلمان فارسی کازرون در زمان مسئولیت آروند به عنوان مدیر امور فرهنگی این دانشگاه، موفق به کسب 4 عنوان انجمن علمی برگزیده  و 3 عنوان انجمن علمی قابل تقدیر در بین انجمن های علمی دانشگاه های کشور شد.

علی
دوشنبه, 09 آذر,1394 02:03 ب.ظ