پنجشنبه ، 23 مرداد ، 1399

کد خبر: 136   |  دفعات بازدید : 4133   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

28 اردیبهشت, 1393

بسم الله الرحمن الرحیم

قبل از هر چیز برگزاری این جشنواره قرآنی را به همه ی شما عزیزان، مخصوصا به دست اندرکاران، مسئولین محترم دانشگاه سلمان فارسی شهرستان کازرون و همه ی عزیزانی که در این مجلس با شکوه شرکت کرده اند، صمیمانه تبریک می گویم.

قرآن، کلام نورانی خدا و دستورالعمل جاودانی سعادت بشر و حلقه ی اتصال تمام مسلمین جهان است.

در شرایطی که مسلمین در برابر هجوم بیرحمانه ی دشمنان احتیاج به اتحاد و همبستگی دارند بهترین راه این است که همگی گرد قرآن جمع شوند. این همان حبل الله و رشته ی محکم الهی است که تمام دلها را به هم مربوط می کند و در آیه ی شریفه ی 103 سوره ی آل عمران به آن دعوت نموده و می فرماید: « واعتصموا بحبل الله جمیعا و لا تفرقوا» اعتصام به حبل الله همان تمسک عمومی به تعلیمات این کتاب بزرگ است. این همان نور و هدایتی است که در آیات 15 و 16 سوره ی مائده به آن اشاره فرموده و می گوید: « قد جاء کم من الله نور و کتاب مبین یهدی به الله من اتبع رضوانه سبل السلام و یخرجهم من الظلمات الی النور »

آری! همه در پرتو هدایت آن با الگوگیری از عترت پیامبر علیهم السلام از ظلمات پراکندگی و اختلاف و نزاع و کشمکش رهایی می یابند و به سرچشمه ی نور که همان برادری و اخوت اسلامی است باز میگردند و از هدایت های آن بسوی علم و دانش و پیشرفت و تعالی بهره میگیرند. آشنایی جوانان و نوجوانان به این کتاب بزرگ آنها را در برابر تهاجم فرهنگی دشمن و تلاش او برای تخریب مبانی اعتقادی و اخلاقی آنان حفظ می کند. اینجانب به همه ی عزیزانی که در این جشنواره ها و فعالیت های قرآنی شرکت کرده اند خوش آمد می گویم . من مطمئن هستم که شما عزیزان با آشنایی با قرآن و تعلیمات حیات بخش اسلام راه سعادت و خوشبختی را می پیمائید و می توانید در آینده افرادی دانشمند و پیشگام و پاک و مومن و پرتلاش باشید و به کشور خود کمک کنید . آری آینده ی کشور به دست با کفایت شما ساخته می شود به شرط اینکه همواره در سایه ی هدایت های قرآن گام بردارید.

به همه ی شما جوانان عزیز توصیه می کنم همه روز آیاتی از قرآن را بعد از نماز صبح بخوانید و درباره ی معنی آن بیندیشید و محتوای آن را در زندگی خود پیاده کنید تا لذت خوب زیستن و آرامش روح و آسودگی خاطر و پیشرفت و ترقی را بچشید .

من از خدای بزرگ برای همه ی شما و پدران و مادران و معلمان و اساتید شما موفقیت و سربلندی و عزت و سلامت روح و جسم می خواهم و امیدوارم همواره در سایه ی قرآن از همه خطرات جسمی و روحی در امان باشید.

والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته

ناصر مکاریم شیرازی