جمعه ، 28 شهریور ، 1399

کد خبر: 169   |  دفعات بازدید : 4228   |  نظرات : 2 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه سلمان فارسی کازرون

27 آذر, 1393

به مناسبت هفته پژوهش از پژوهشگران برتر این دانشگاه تقدیر به عمل امد.

هر سال طی فراخوانی اعضای هیأت علمی و دانشجویان دانشگاه اسناد و مدارک مربوط به فعالیت های پژوهشی خود، از جمله چاپ کتاب، چاپ مقاله در مجلات علمی و پژوهشی، انجام طرح های پژوهشی، شرکت و ارائه مقاله در کنفرانس های علمی داخلی و خارجی را  به مدیریت پژوهشی دانشگاه ارائه می دهند و بعد از بررسی پژوهشگران برتر هر دانشکده معرفی می شوند.

پژوهشگران برتر سال 1393 دانشگاه به شرح زیر می باشد:

1- دکتر مهدی رضائی عضو هیأت علمی رشته زبان و ادبیات فارسی، پژوهشگر برتر دانشکده ادبیات و علوم انسانی

2- دکتر رضا ذوالفقاری عضو هیأت علمی رشته ریاضی، پژوهشگر برتر دانشکده علوم پایه

3- مهندس علیرضا دهقان عضو هیأت علمی رشته مهندسی فناوری اطلاعات، پژوهشگر برتر دانشکده فنی و مهندسی

همچنین اقای ساسان اکبری دانشجوی رشته مهندسی شهرسازی به عنوان دانشجوی پژوهشگر برتر دانشگاه انتخاب شدند.

جمعه, 05 دی,1393 07:18 ب.ظ
یکی از ارکان توسعه علمی کشور گسترش آموزش و ارائه مقالات * است که رشد اجتماعی و شکوفایی استعدادها را به همراه دارد و زمینه‏ساز خلاقیتهای انسانی است.
جمعه, 05 دی,1393 07:45 ب.ظ
یکی از ارکان توسعه علمی کشور گسترش آموزش و مقالات دانشگاهی * است که رشد اجتماعی و شکوفایی استعدادها را به همراه دارد و زمینه‏ساز خلاقیتهای انسانی است. آموزشهای متعارف و جاری به تنهایی برای برقراری این رکن مهم کافی نیست.