چهارشنبه ، 25 تیر ، 1399

کد خبر: 211   |  دفعات بازدید : 4062   |  نظرات : 1 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

21 مهر, 1394
انتصاب دکتر محتشم محمدی به عنوان معاون اداری مالی دانشگاه سلمان فارسی کازرون

طی حکمی از سوی دکتر فرهاد براتی سرپرست دانشگاه، دکتر محتشم محمدی عضو هیأت علمی بخش زبان و ادبیات فارسی به عنوان سرپرست معاونت اداری و مالی دانشگاه سلمان فارسی کازرون منصوب شد.

در بخشی از این حکم آمده است با عنایات به مراتب تعهد، دانش، تجربه و شایستگی،جنابعالی به عنوان معاون اداری مالی دانشگاه منصوب می شوید.

دکتر براتی در این حکم ضمن آرزوی توفیق برای دکتر محمدی و تاکید بر بهره مندی از تجارب مفید همکاران از ایشان خواستند که ماموریت ها و وظایف محوله را بر پایه قوانین، سیاست ها و برنامه های مصوب دانشگاه و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به انجام رساند.

f
شنبه, 25 مهر,1394 03:07 ب.ظ
استاد معظم :سمت معاونت اداری ومالی راتبریک میگویم ،امیدوارم درجهت رشد وشکوفایی این دانشگاه قدم های خیر وخوبی برداشته شود وسالم تندرست باشید...