پنجشنبه ، 23 مرداد ، 1399

کد خبر: 216   |  دفعات بازدید : 2625   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

حضور دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی کازرون در همایش پیاده روی طریق رضوی

14 آذر, 1394
حضور دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی کازرون در همایش پیاده روی  طریق رضوی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، همزمان با سالروز شهادت حضرت ثامن الحجج علی ابن موسی الرضا(ع) همایش عظیم پیاده روی دانشجویان سراسر کشور (طریق رضوی) با حضور دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار     می شود .همایش پیاده روی متمرکز دانشگاهیان به سمت حرم مطهر امام رضا(ع) روز چهار شنبه 17 آذر مصادف با 27 صفر بعد از اقامه نماز صبح از 35 کیلومتری مشهد مقدس در جاده نیشابور آغاز می شود و در روز 21 آذر پایان می یابد.

همایش پیاده روی طریق رضوی چهار روزه می باشد که از قدمگاه امام رضا(ع) در نیشابور آغاز و تا حرم رضوی ادامه دارد. مسیر پیاده روی35 کیلومتر است که حدود 12 تا 15 ساعت به طول خواهد انجامید، و در طول مسیر زائران توسط ایستگاه های صلواتی پذیرایی خواهند شد.

40 نفر از دانشجویان دختر دانشگاه سلمان فارسی کازرون همگام با دانشجویان دانشگاههای کشور در این همایش حضور دارند و این مسیر را پیاده طی خواهند کرد..

پس از پایان یک روز پیاده روی که به حرم مطهر رضوی ختم می شود، تمامی زائران شرکت کننده در این همایش به مدت دو تا سه شب مهمان حضرت امام رضا(ع) خواهند بود. پایان این سفر روز 21 آذرماه مصادف با 30 صفر شهادت آن امام همام خواهد بود.

حضور دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی کازرون در همایش پیاده روی  طریق رضوی