پنجشنبه ، 23 مرداد ، 1399

کد خبر: 221   |  دفعات بازدید : 2745   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

افتتاح نمایشگاه بزرگ کتاب در دانشگاه سلمان فارسی کازرون

29 آذر, 1394
افتتاح نمایشگاه بزرگ کتاب در دانشگاه سلمان فارسی کازرون

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سلمان فارسی کازرون دومین نمایشگاه کتاب دانشجویی صبح امروز با حضور هیات رئیسه دانشگاه، اساتید و دانشجویان افتتاح شد.

در این نمایشگاه بیش از هزار عنوان کتاب از انتشارات نشر معارف، انتشارات مولفان فرهیخته، سوره مهر، نوید شیراز، بچه های کتاب، دفاع مقدس، مرکز اسناد انقلاب اسلامی و ...  و بیش از صد عنوان کتاب درسی مورد نیاز دانشجویان در این نمایشگاه به نمایش گذاشته شده است.

این نمایشگاه از روز یکشنبه 29/9/94 تا روز پنج شنبه3/9/94 به مدت 5 روز از ساعت 8-30/17 دایر می باشد. همه کتاب های این نمایشگاه با بیست درصد تخفیف ارائه  می شود و علاوه بر دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی کازرون دانشجویان دانشگاههای شهرستان کازرون نیز می توانند از این نمایشگاه بازدید و خرید داشته باشند.