جمعه ، 28 شهریور ، 1399

کد خبر: 23   |  دفعات بازدید : 5930   |  نظرات : 1 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

25 شهریور, 1391
پيام ریاست دانشگاه سلمان فارسی کازرون به مناسبت سال تحصيلی 91-92

نخست کلام به فرموده شيخ اجل: « منت خدای را عزّوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکراندرش مزيد نعمت. هر نفسی که فرو می رود ممّد حيات است وچون برآيد مفرّح ذات ... »

شروع سال تحصيلی جديد و رويش دوباره مهری تازه برای آغازيدن سالی سرشار از موفقيت و سربلندی را به عموم اساتيد بزرگوار دانشگاه سلمان فارسی به عنوان فرماندهان عرصه جنگ نرم و رسالت داران مقام کبريايی انبياء و همچنين به دانشجويان عزيز اين دانشگاه که همواره افسران شجاع و دلسوز در ميدان پيشرفت های علمی و اخلاقی و بصيرت های دينی و انقلابی بوده اند تبريک و تهنيت می گويم.

دانشگاه سلمان فارسی کازرون در راستای گام برداشتن در مسير آرمان های بلند انقلاب اسلامی و در چارچوب عمل به منويات مقام عظمای ولايت، امام خامنه ای، بر خود واجب می داند تا در اين سال جديد همچون گذ شته، در گذر از کوره راه های يأس و انفعال و خمودگی، با نشاط و طراوت هر چه تمام تر به سمت قله های رفيع علم و فناوری، اخلاق و ديانت گام بردارد و مسير حرکت ايران اسلامی را به سمت تعالی و پيشرفت هموارتر نمايد. بی شک اين مهم تحقق نخواهد يافت مگر با همت و اراده بلند اساتيد، دانشجويان و کارمندان دلسوز اين مجموعه.

در پايان با تشکر از زحمات مديران و کارمندان دانشگاه، از اين بزرگواران تقاضا دارم تا با فراهم آوردن کليه شرايط لازم برای ايجاد جو نشاط و پويايی علمی و ايمانی برای دانشجويان عزيز نهايت تلاش خود را به کار گيرند و همچنين به فرزندان عزيزم، دانشجويان گرامی توصيه می کنم تا با توکل بر خدای متعال سال جديد را با همت و اراده چند برابر برای دستيابی به موفقيت های علمی، فرهنگی و دينی شروع نمايند.

25 شهریور 1391

دکتر فرهاد خرمائی