شنبه ، 5 مهر ، 1399

کد خبر: 235   |  دفعات بازدید : 3153   |  نظرات : 1 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

پیام تبریک رئیس دانشگاه سلمان فارسی به مناسبت آغاز سال نو

01 فروردین, 1395
پیام تبریک رئیس دانشگاه سلمان فارسی به مناسبت آغاز سال نو

صبا به تهنیت پیر می فروش آمد           که موسم طرب و عیش و ناز و نوش آمد

هوا مسیح نفس گشت و باد نافه گشای       درخت سبز شد و مرغ درخروش آمد

بهار رستاخیز طبیعت است و هنگامه بیداری و تجدید حیات دوباره، آیت تحقق امید و پاداش صبر جمیل؛ و سنت باستانی نوروز نماد جدا شدن از کهنگی و استقبال از نو شدن است. تجدید آیین مهرورزی، مودت و الفت و دوری گزینی از زنجیر نفرت و کینه ورزی است. تقویت پیمان دوستی ها و آشنایی هاست.

این آیین نیکوی ایرانی و این جشن ملی باستانی بر اساتید فرهیخته، دانشجویان عزیز و کارکنان تلاشگر و خدوم میمون و مهنی باد.

دکتر فرهاد براتی

رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون

یکم فروردین ماه 95

پیام تبریک رئیس دانشگاه سلمان فارسی به مناسبت آغاز سال نوپیام تبریک رئیس دانشگاه سلمان فارسی به مناسبت آغاز سال نو
فاطمه راسخی
شنبه, 07 فروردین,1395 08:38 ق.ظ
یا مقلب القلوب و الابصار یا مدبرالیل و النهار
یا محول الحول و الاحوال حول حالنا الی احسن الحال
حلول سال نو و بهار پرطراوت را که نشانه قدرت لایزال الهی و تجدید حیات طبیعت می باشد را خدمت جناب آقای دکتر براتی رئیس محترم دانشگاه و تمامی همکاران، اساتید و دانشجویان تبریک و تهنیت عرض نموده و سالی سرشار از برکت و معنویت را ازدرگاه خداوند متعال و سبحان برای شماعزیزان مسئلت مینماییم.