یکشنبه ، 6 مهر ، 1399

کد خبر: 236   |  دفعات بازدید : 2628   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

17 فروردین, 1395

هیات رئیسه دانشگاه سلمان فارسی دیروز به مناسبت سال نو با حضور در دفتر امام جمعه محترم شهرستان کازرون با وی دیدار و سال نو را به ايشان تبريك و تهنيت گفتند.

در این دیدار صمیمانه حجة السلام و المسلمین خرسند ضمن تشکر از هیات رئیسه دانشگاه سلمان فارسی با تبریک متقابل عید نوروز و آرزوی توفیق برای اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه، در دفتر یادداشت دانشگاه پیامی به شرح زیر یادداشت نمودند:

بسم الله الرحمن الرحیم

فرا رسیدن سال جدید(1395) را به ریاست و پرسنل و اساتید و دانشجویان عزیز دانشگاه سلمان فارسی تبریک عرض میکنم، نامگذاری این سال را به اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل وظیفه همه نخبگان و بویژه دانشگاهیان عزیز را دو چندان می نماید که راهکارهای علمی تحقق شعار سال که کلید حل مشکلات کشور می باشد را بررسی علمی نماید. امید است دانشگاه سلمان فارسی در انجام این مهم موفق و مؤید باشند. مجددا سال نو را به همگی تبریک عرض می نمایم.

و من الله توفیق محمد خرسند امام جمعه کازرون

در پایان این دیدار نماز ظهر و عصر به امامت حجة الاسلام و المسلمين خرسند در دفتر ایشان برگزار گردید.

دیدار نوروزی هیات ریسه دانشگاه سلمان فارسی با نماینده محترم ولی فقیه و امام جمعه کازروندیدار نوروزی هیات ریسه دانشگاه سلمان فارسی با نماینده محترم ولی فقیه و امام جمعه کازرون