یکشنبه ، 6 مهر ، 1399

کد خبر: 244   |  دفعات بازدید : 2716   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

دومین جشن ازدواج دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شد

08 اردیبهشت, 1395
دومین جشن ازدواج دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون  برگزار شد

جشن ازدواج دانشجویی دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی با حضور 23 زوج  دانشجو در روز دوشنبه 6/2/95 در این دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم که با قرائت قرآن آغاز شد، ابتدا معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ضمن خوش آمد گویی به زوجین، پیوند آنان را تبریک گفت و برای آنان آرزوی خوشبختی کرد.

خانم چشمه علایی مشاور خانواده و ازدواج از موسسه بهارنکو، کارگاهی ویژه زوجین برگزار کردند و دراین کارگاه که به صورت سخنرانی برگزار شد مسائل مربوط به زندگی مشترک را  بیان کرد.

وی گفت:زوجین بعد از ازدواج دیگر حریم خصوصی ندارند. همچنین نسبت به بیان احساسات و ابراز عشق و علاقه کوتاهی نکنند.

در ادامه این مراسم دکتر فرهاد براتی رئیس دانشگاه به ایراد سخنانی پرداختند.

رئیس دانشگاه اظهار داشت: ازدواج نخستین سنگ بنای تشکیل خانواده، جامعه و اجتماع است و میزان توفیق در این امر مهم در میزان پیشرفت یا انحطاط و صعود یا سقوط جامعه بسیار تاثیرگذار است.

دکتر براتی گفت: ازدواج عاملی برای نجات از آلودگی و موجبی برای نجات از تنهایی و سببی برای بقای نسل دانست و خودداری از این امر مهم و مقدس را سبب ایجاد بی تفاوتی، ناهنجاری رفتاری و حتی فساد شخصیت و حتی بیماری های جسمی برشمردند .

وی گفت: بهترین و بالاترین نعمت ها برای هر زن و مرد از نظر اسلام تشکیل خانواده است.

رئیس شورای فرهنگی دانشگاه در ادامه افزود: سرنوشت و حیات جامعه بستگی به سرنوشت و حیات خانواده دارد. و نقش خانواده در وحدت و عظمت یک جامعه فوق العاده اساسی است.

دکتر براتی اظهار داشت: ازدواج موجب ایجاد امنیت و آرامش در جامعه می شود و در سایه وجود عواطف خانوادگی روح سرکش او مهار میشود و موجبات برخورداری او از نیروی فکری فراهم می گردد. ازدواج انسان را از تنهایی و اعتزال نجات می دهد.

وی گفت: از نظر مذهبی نیز ازدواج و تشکیل خانواده و پایبندی به آن مطلوب ادیان الهی است. و شرع مقدس در تشکیل خانواده تنها به ارضای غریزه جنسی نظر ندارد. بلکه نکته مهمتری که اسلام از ازدواج و تشکیل خانواده دنبال میکند تهذیب نفس است زیرا محیط خانه و کانون خانواده، بهترین مکتب برای خودسازی و کسب کمالات است.

از دیگر برنامه های این مراسم، اجرای موسیقی سنتی بود؛ همچنین در این مراسم عقد نمادین یکی از زوجین انجام گرفت و در پایان به زوجین به رسم یادبود هدایایی تقدیم شد.

دومین جشن ازدواج دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون  برگزار شددومین جشن ازدواج دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون  برگزار شددومین جشن ازدواج دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون  برگزار شد