چهارشنبه ، 25 تیر ، 1399

کد خبر: 250   |  دفعات بازدید : 2317   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

ششمین جشنواره دانشگاهی حرکت دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شد

22 اردیبهشت, 1395
ششمین جشنواره دانشگاهی حرکت دانشگاه سلمان  فارسی کازرون برگزار شد

ششمین جشنواره داخلی دانشگاه سلمان فارسی کازرون از تاریخ 19 تا 21 اردیبهشت ماه برگزار شد.

در این جشنواره که به منظور حمایت، تقویت و ایجاد شور و نشاط بین انجمن های علمی دانشجویان برگزار شد؛ انجمن های علمی دانشجویی  رشته های مختلف، دستاوردها و فعالیت های خود را به نمایش گذاشتند.

در این نمایشگاه که به مدت سه روز برپا بود؛ دانشجویان حضور پرشوری داشتند و استقبال خوبی از این نمایشگاه بعمل آمد

جشنواره حزکت دانشگاهی مقدمه ای است برای معرفی انجمن های برتر هر دانشگاه در زمینه ای مختلف پژوهشی، آموزشی، ترویجی و... به نهمین جشنواره ملی حرکت که در آبان ماه 95 در دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار خواهد شد.

در این نمایشگاه هر یک از انجمن ها مسابقات علمی ویژه خود را برگزار کردند و به برندگان جوایزی اهدا کردند.

آثار ارسالی به جشنواره دانشگاهی حرکت بر اساس فرم های داوری که از طرف دفتر امور فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ارسال شده بود، توسط داوران ارزیابی شد و سرانجام با معرفی برگزیدگان در بخش های مختلف به کار خود پایان داد.

در بخش انجمن علمی برگزیده، انجمن علمی برق عنوان بر گزیده و انجمن علمی فناوری اطلاعات عنوان قابل تقدیر را کسب کردند.

در بخش پژوهشی انجمن علمی فناوری اطلاعات انجمن برگزیده و انجمن علمی برق عنوان قابل تقدیر را کسب کردند.

در بخش ترویجی انجمن علمی برق عنوان انجمن برگزیده و انجمن علمی فیزیک عنوان قابل تقدیر را به دست آوردند.

در بخش آموزشی انجمن فناوری اطلاعات عنوان برگزیده، انجمن علمی برق و انجمن علمی علوم مهندسی عنوان  قابل تقدیر را کسب کردند.

در بخش مسابقه علمی، انجمن علمی زبان به عنوان قابل تقدیر دست یافت.

در بخش اختراع و ابتکار، انجمن علمی برق عنوان قابل تقدیر را کسب کرد.

دبیر برتر این جشنواره، طاهره امیری زاده، دبیر انجمن علمی برق و دبیر قابل تقدیر، محمدرضا محمدی دبیر انجمن علمی ریاضیات و کاربردها انتخاب شدند.

مهندس محسن شعبانیان، استاد مشاور انجمن علمی برق عنوان استاد مشاور برگزیده و مهندس علیرضا دهقان استاد مشاور انجمن علمی مهندسی فناوری اطلاعات، عنوان استاد مشاور قابل تقدیر این دوره را کسب کردند.

ششمین جشنواره دانشگاهی حرکت دانشگاه سلمان  فارسی کازرون برگزار شد