یکشنبه ، 6 مهر ، 1399

کد خبر: 272   |  دفعات بازدید : 5025   |  نظرات : 1 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

فراخوان جذب هیات علمی در دانشگاه سلمان فارسی کازرون

16 شهریور, 1395

دانشگاه سلمان فارسی کازرون به منظور تکمیل کادر هیات علمی خود به صورت پیمانی، طرح سربازی و یا انتقال اعضای محترم هیات علمی سایر دانشگاهها، در رشته های مورد نیاز این دانشگاه ( مهندسی شهرسازی، مهندسی کامپیوتر و علوم کامپیوتر) از طریق فراخوان سامانه جذب نور رضوی از متقاضیان استقبال می نماید.

جهت اطلاع بیشتر از وضعیت کلی رشته ها و وضعیت عمومی دانشگاه به وب سایت دانشگاه سلمان فارسی کازرون به آدرس اینترنتی http://www.kazerunsfu.ac.ir مراجعه و یا در ساعات اداری با شماره تلفن حوزه معاونت آموزشی 07142212305 تماس بگیرید.

منصوری
شنبه, 20 شهریور,1395 08:27 ق.ظ
با سلام و احترام لطفا بفرمایید برای چه رشته هایی نیاز به استاد دارید مثلا آیا به رشته آمار نیاز دارید
متشکرم منصوری