یکشنبه ، 6 مهر ، 1399

کد خبر: 282   |  دفعات بازدید : 2569   |  نظرات : 1 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

پذیرفته شدگان آزمون سراسری سال 1395 از طریق سیستم ثبت نام الکترونیکی در دانشگاه سلمان فارسی کازرون ثبت نام شدند

06 مهر, 1395

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سلمان فارسی از تاریخ چهارم مهرماه به مدت سه روز داوطلبان پذیرفته شده آزمون سراسری سال 1395 از طریق سیستم ثبت نام الکترونیکی در دانشگاه سلمان فارسی کازرون توسط سامانه آموزشی و با هماهنگی سایر واحدهای سازمانی و اداری به صورت الکترونیکی ثبت نام شدند. مراحل تکمیل پرونده و ثبت نام حضوری در نیمه دوم مهرماه انجام خواهد شد.

بنا بر اعلام مدیر امور آموزشی دانشگاه در سال جاری 450 نفر در ده رشته در مقطع کارشناسی پیوسته و کارشناسی ناپیوسته و 55 نفر در سه رشته در مقاطع تحصیلات تکمیلی از سوی سازمان سنجش آموزش کشور به دانشگاه سلمان فارسی معرفی گردیدند.

در سال جاری پذیرفته شدگان بومی و ساکن استان فارس نسبت به سالهای گذشته رشد قابل توجهی داشته است.

بر اساس تقویم آموزشی دانشگاه، به غیر از رشته مهندسی شهرسازی که از نیمسال دوم پذیرای دانشجویان است، شروع کلاسهای کلیه ثبت نام شدگان از مهرماه می باشد.

Abbasi
ﺳﻪشنبه, 06 مهر,1395 02:03 ب.ظ
سلام خسته نباشید
من دانشجوی ترم اولی هستم و همین چنددیقه پیش مراحل ثبت نامم رو انجام دادم ولی نوبت حضوری برای من رو نوشته2/8/95 .یعنی من الان چیکارکنم؟؟2 آبان بیام ثبت نام؟؟؟ یا همون10 مهر بیام سرکلاس و 2ابان فقط مدارک رو تحویل بدم؟؟؟ از طرفی تو لیست صفحه واحدهای گرفته شده برای من هیچی درج نشده و بهم گفتن که خود دانشگاه برام انتخاب میکنه؟؟؟تو بلاتکلیفی موندم خواهشا کمکم کنید امروز روز اخر ثبت نام و من موندم