یکشنبه ، 6 مهر ، 1399

کد خبر: 284   |  دفعات بازدید : 2482   |  نظرات : 1 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

انتخاب مدیر امور فرهنگی دانشگاه سلمان فارسی کازرون به عنوان عضو شورای سیاستگذاری و برنامه ریزی فعالیت های فرهنگی اجتماعی مناطق ده گانه دانشگاههای دولتی و غیر دولتی

07 مهر, 1395

ابراهیم آروند مدیر امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون به عنوان عضو شورای سیاستگذاری و برنامه ریزی فعالیت های فرهنگی اجتماعی مناطق ده گانه دانشگاههای دولتی و غیر دولتی انتخاب شد.

طی حکمی توسط مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزرات علوم، تحقیقات و فناوری،  ابراهیم آروند مدیر امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون و دبیر شورای مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی منطقه 7 به عنوان عضو شورای سیاستگذاری و برنامه ریزی فعالیت های فرهنگی اجتماعی مناطق ده گانه دانشگاههای دولتی و غیر دولتی انتخاب شد.

در قسمتی از این حکم آمده است: با توجه به مراتب تعهد، شایستگی و سوابق ارزشمند شما، جنابعالی به مدت یکسال به عنوان عضو شورای سیاستگذاری و برنامه ریزی فعالیت های فرهنگی اجتماعی مناطق ده گانه دانشگاه های دولتی و دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی غیر دولتی غیر انتفاعی منصوب می شوید.

در سوابق ابراهیم آروند کسب عنوان مدیر فرهنگی برتر کشور از سوی معاونت فرهنگی وزارت علوم در سال 1391، دیده می شود.

ابراهیم آروند از سال 93 طی دو دوره متوالی به عنوان دبیر شورای مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاههای منطقه 7 انتخاب شده است.

....
چهارشنبه, 07 مهر,1395 06:31 ب.ظ
با سلام و احترام، بدین وسیله انتخاب ارزشمندتان به عنوان عضو شورای سیاست گذاری و برنامه ريزی فعالیت های فرهنگی و اجتماعی مناطق ده گانه دانشگاههای دولتی و غیر دولتی مایه خرسندی و مباهات است. مطمئنا حضور اثر بخش و توانمند، توأم با تجارب برجسته و گرانقدر جنابعالي موجبات ارتقأ آن مجموعه را فراهم خواهد نمود. امید است در پرتو الطاف حضرت حق بیش از پیش موفق و پیروز باشید.