یکشنبه ، 6 مهر ، 1399

کد خبر: 288   |  دفعات بازدید : 2721   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری کارگاه آموزشی ویژه سرپرستان خوابگاهها ی دانشجویی

18 مهر, 1395
برگزاری کارگاه آموزشی ویژه سرپرستان خوابگاهها ی دانشجویی

کارگاه آموزشی آشنایی با آسیب های اجتماعی با محوریت اعتیاد و مواد مخدر ویژه سرپرستان خوابگاههای دانشجویی برگزار شد.

کارگاه آشنایی با آسیب های اجتماعی با حضور هومان نارنجی ها استاد دانشکده توانبخشی و مشاور ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور و پژوهشگر آسیب های اجتماعی به مدت چهار ساعت در روز چهارشنبه 14/7/95 در سالن کنفرانس دانشگاه برگزار شد.

دکتر نارنجی ها ابتدا به آموزش شناخت انواع مواد مخدرسنتی، صنعتی و جدید و ابزارهای مصرف مرتبط با آن پرداخت و سپس روش‌های شناسایی دانشجویانی که دچار اعتیاد شده‌اند و چگونگی ایجاد ارتباط اولیه با آنان و سپس ارجاع این قبیل دانشجویان به مرکز مشاوره را توضیح داد.

وی گفت: یکی از دلایل افزایش اعتیاد در بین دانشجویان به باورهای غلطی برمی گردد که در مورد اعتیاد دارند و تاکید کردند که این باورهای غلط باید اصلاح شود و بنده در کتاب خودم که اخیرا چاپ شده 44 باور غلط در زمینه اعتیاد را استخراج کردم که شما می توانید این لیست را کامل کنید و یا به تحقیق و پژوهش در این زمینه بپردازید.

نارنجی ها گفت: پس از ارجاع دانشجویانی که دچار آسیب های اجتماعی و به خصوص اعتیاد شده­اند به مرکز مشاوره، لازم است که روند تغییرات، توسط مسئولان خوابگاه پیگیری و نظارت گردد.