یکشنبه ، 6 مهر ، 1399

کد خبر: 299   |  دفعات بازدید : 2178   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

انتصاب دکتر مهدی عسکری به عنوان مشاور رئیس دانشگاه در امور رفاهی اعضای هیات علمی و دبیر شورای رفاهی دانشگاه

05 آبان, 1395

با حکم دکتر فرهاد براتی رئیس دانشگاه سلمان فارسی، دکتر مهدی عسکری به عنوان مشاور رئیس دانشگاه در امور رفاهی اعضای هیات علمی و دبیر شورای رفاهی دانشگاه به مدت دو سال منصوب شد.

در بخشی از این حکم آمده است: نظر به مراتب تعهد دانش و تجربه جناب عالی، به موجب این حکم به عنوان مشاور رئیس دانشگاه در امور رفاهی اعضای هیات علمی و دبیر شورای رفاهی دانشگاه منصوب می شوید.

دکتر براتی در این حکم ضمن آرزوی توفیق برای دکتر عسکری از ایشان خواستند که با هماهنگی و همکاری در حوزه های مربوطه در دانشگاه و بر اساس اهداف و سیاست های ابلاغی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در انجام امو ر محوله به منظور سیاست گذاری، تصمیم سازی و برنامه ریزی کارشناسانه جهت ارتقاءمنزلت و بهبود رفاه و معیشت اعضای هیات علمی تلاش نماید.