یکشنبه ، 6 مهر ، 1399

کد خبر: 313   |  دفعات بازدید : 2388   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری اردوی یک روزه بازدید از امکان زیارتی- فرهنگی شیراز

29 آبان, 1395
برگزاری اردوی یک روزه بازدید از امکان زیارتی- فرهنگی شیراز

اردوی یک روزه بازدید از اماکن زیارتی فرهنگی شیراز ویژه خواهران دانشجوی ساکن خوابگاه دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کارون برگزار شد.

این اردوی یک روزه به منظور ایجاد نشاط و شادابی و ایجاد روحیه معنوی برای دانشجویان در روز جمعه برگزار شد.

در این اردوی حدود 40 نفر  از دانشجویان دختر حضور داشتند که از اماکن زیارتی و فرهنگی بازدید کردند.

اماکن زیارتی و فرهنگی  حضرت احمدبن موسی شاهچراغ، آرامگاه حافظ و سعدی مکان هایی بودند که دانشجویان از آنها بازدید کردند.

این اردو با همت شورای فرهنگی خوابگاهای دانشجویی خواهران و همکاری مدیریت فرهنگی دانشگاه برگزار شد.