پنجشنبه ، 23 مرداد ، 1399

کد خبر: 318   |  دفعات بازدید : 2495   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری کارگاه های آموزشی پیشگیری و کنترل HIV / AIDS

29 آذر, 1395
برگزاری کارگاه های آموزشی پیشگیری و کنترل HIV / AIDS

مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشگاه سلمان فارسی کازرون به مناسبت  "هفته ملی و روز جهانی پیشگیری از ایدز"     کارگاه های آموزشی با موضوع ایدز و راه های پیشگیری و انتقال آن، توسط  "دانشجویان منتخب همسان"  در خوابگا ه های دختران و  پسران برگزار کرد.

این کارگاه های آموزشی  درجهت افزایش آگاهی و سلامت دانشجویان به همت دانشجویان همیار سلامت روان منتخب، مددکار و کارشناس بهداشت مرکز در خوابگاه ها برگزار گردید.

دانشجویان منتخب همسان که دوره مربیگری مربوطه را در مرکز بهداشت، درمان و مشاوره گذرانیده بودند، در خصوص ماهیت بیماری ایدز و راههای انتقال و پیشگیری از آن، کلیپ ها و توضیحات جامعی به سایر دانشجویان ارائه دادند

با توجه به اینکه واکسن موثری برای درمان بیماری ایدز وجود ندارد بنابراین پیشگیری مبتنی بر رفتار، اساس مداخلات پیشگیرانه می باشد و آموزش راههای انتقال و پیشگیری از این بیماری تأثیر زیادی در کاهش رفتارهای پُر خطر و آسیب زا خواهد داشت، لذا تنها راه تشخیص قطعی ابتلا به بیماری ایدز انجام آزمایش خون  می باشد.

درپایان، پمفلت هایی در خصوص بیماری ایدز و راه های پیشگیری از آن و هم چنین روبان قرمز (نماد پیشگیری از ایدز) بین حاضرین توزیع شد.

کارگاه های آموزشی پیشگیری از ایدز با حضور بیش از 100 نفر از دانشجویان دختر و 40 نفر از دانشجویان  پسر خوابگاهی دانشگاه سلمان فارسی کازرون از روز یکشنبه  14 آذر ماه  آغاز و در روز سه شنبه 23 آذر ماه پایان یافت.