یکشنبه ، 6 مهر ، 1399

کد خبر: 368   |  دفعات بازدید : 1694   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

پیام رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون به مناسبت هفته دولت

01 شهریور, 1396
پیام رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون به مناسبت  هفته دولت

هفته دولت که مزین به یاد و خاطره شهیدان والامقام رجایی و باهنراست را به همه دولت مردان خدوم و مجموعه اداری و اجرائی کشور تبریک می گویم .

بی ‌تردید تمام مسئولان و مدیران باید با تأسی از ویژگی‌های والای اخلاقی و رفتاری شهدای دولت و منش آنان، در راستای سربلندی و عزت ایران اسلامی و عملی نمودن منویات رهبر معظم انقلاب با محوریت شعار" اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال" گام بردارند.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دولت به ویژه شهیدان رجایی و باهنر، هفته دولت را به تمامی نیروهای خدوم و پرتلاش که دل در گرو عزت و شکوه ایران اسلامی دارند، تبریک عرض نموده، توفیق روزافزون همگان را از درگاه ایزد منان خواستارم.

دکتر فرهاد براتی

رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون