چهارشنبه ، 25 تیر ، 1399

کد خبر: 372   |  دفعات بازدید : 1645   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

29 شهریور, 1396
پیام رییس دانشگاه سلمان فارسی کازرون به مناسبت آغاز سال تحصیلی 96_97

اقتدار ایران اسلامی در عرصه های مختلف مرهون تلاش اصحاب علم و دانش است که همواره در راستای اعتلای این مرز و بوم و توسعه علمی ، فرهنگی و اجتماعی آن گام برمی دارند. دانشگاه به عنوان نهاد رفیع علم، آموزش ، پژوهش، فناوری و کانون تفکر و جوشش فکری در جامعه، نقش بی بدیلی در کشور دارد. وظیفه همه ما مبتنی بر مکتب اسلام و آرمان‌های انقلاب اسلامی و ضرورت دنیای امروز و فردا مجهز شدن به سلاح علم ، اخلاق و بصیرت است .
اینجانب آغاز سال تحصیلی و شروع دوباره علم آموزی و تقارن آن با هفته دفاع مقدس را به جامعه دانشگاهی و دانشجویان عزیز دانشگاه به ویژه دانشجویان جدید الورود، صمیمانه تهنیت عرض نموده و برای همگان توفیق کسب مدارج عالی علمی و اخلاقی، توام با سلامت ، بهروزی و سعادت را از درگاه خداوند متعال خواهانم.
امید است با تأسی از مکتب انسان ساز حسینی، راسخ و ثابت قدم، همت واراده خویش را در جهت پیشرفت و بالندگی در عرصه های علم، حریت و معرفت استوار نموده و با استعانت از ذات لایزال الهی و در فضایی آکنده از شور و شعور و معنویت و  در جهت تهذیب نفس و کسب فضایل اخلاقی بکوشید تا بتوانید در سالیان پس از دانشگاه، موجبات شکوفایی و بالندگی میهن عزیزمان ایران اسلامی را فراهم ساخته و چرخهای علمی و مدیریتی آن را به نحو مطلوب به پیش ببرید. بمنه و کرمه

دکتر فرهاد براتی

رییس دانشگاه سلمان فارسی کازرون