یکشنبه ، 6 مهر ، 1399

کد خبر: 4   |  دفعات بازدید : 5957   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

05 بهمن, 1390
پیام ریاست محترم دانشگاه سلمان فارسی كازرون به مناسبت آغازسال تحصیلی91-90

ای کمیل دانش بهتر ازمال است زیرا علم نگهبان تو است و مال راتو باید نگهبان باشی.مال با بخشش کاستی پذیرد اما علم با بخشش فزونی گیردومقام و شخصیتی که به مال به دست آمده بانابودی مال نابود گردد. نهج البلاغه حکمت 147 تقارن آغاز سال تحصیلی جدیدباهفته دفاع مقدس که یادآور هشت سال فداکاری،ایثاروازخودگذشتگی رزمندگان و ایثارگران عزیز است، موجب قداست مضاعف بهار تعلیم و تربیت می باشد.حضور همه شما فرهیختگان عزیز را به مجتمع آموزش عالی کازرون گرامی می داریم وخالصانه ترین سلام ها وشادباش هاوتبریک ها را با گلواژه دوستی و صفا تقدیم حضورتان می نمایم. بی شک لطف لا یزال الهی و دعای خیر والدین شما باعث به ثمر نشستن تلاشهای شبانه روزی شما گردیده است،هرچند این شروع راهی جدید برای رشد و بالندگی است که همانند مراحل قبل نیاز به تلاش وکوشش دارد.امید است که شما طلایه داران علم و فرهنگ وادب که با یک تلاش پربرکت قدم به عرصه دانش نهاده اید،با مجاهدت در سنگراستقلال علمی کشورو شعله ور کردن چراغ علم اندوزی گامی نو در جهت موفقیت های روزافزون ایران اسلامی برداریدوبا تلفیق دوعنصرتعهدوتخصص بتوانید در نظام مقدس اسلامی ایران فردی لایق و مفید باشید.