جمعه ، 28 شهریور ، 1399

کد خبر: 481   |  دفعات بازدید : 1275   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری مراسم شب شعر به مناسبت اربعین حسینی

20 آبان, 1397
برگزاری مراسم شب شعر به مناسبت اربعین حسینی

مراسم شب شعر «سرشک سپهر »به مناسبت اربعین حسینی روز دوشنبه مورخه 97/08/14در سالن اجتماعات استاد علی دوانی دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شد

در ابتدای این برنامه، دکتر مهدی رضایی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون ضمن خیر مقدم به میهمانان و دانشجویان و همچنین عرض تسلیت به مناسبت اربعین حسینی ، دلیل نامگذاری سرشک سپهر برای این شب شعر گفت : به مناسبت رحلت پیامبر ( ص ) و شهادت امام حسن ( ع ) و امام رضا ( ع ) این نام انتخاب گردیده است.

در ادامه برنامه حاج آقا حاجی پور سخنران برنامه ضمن معرفی ویژگی های اسلام ناب گفتند: اسلام ناب دارای دو رکن اساسی می باشد یکی تعهد و دیگری تعقل ، که هر کدام از این دو رکن ضربه ببیند اسلام واقعی معنای خود را از دست می دهد .

حاج آقا حاجی پور افزودند: اسلام ناب در یک کلمه باید اسلام تمدن ساز باشد و ویژگی های اسلام تمدن ساز می توان به جهان شمول بودن اسلام ، اقتدار اسلام و پیاده شدن اسلام اشاره نمود.

در ادامه برنامه شاعر مدعو کشوری محمد حسین ملکیان متخلص به فراز به ذکر خاطراتی از حضور در بیت رهبری پرداخت .

در این برنامه شاعران مدعو آقایان دهقانیان فرد، برزویی و شایسته نیا  و همچنین شاعرانی از دانشگاه اشعاری قرائت نمودند.

از دیگر برنامه های این شب شعر، پخش کلیپ شعر آقای محمد حسین ملکیان در حضور مقام عظمای ولایت ، اجرای سرود توسط دانش آموزان دختر دبستانی ، اجرای موسیقی حماسی توسط نوجوانان کازرونی آقایان محمد مهدی تقی نژاد و محسن دهقان  و اهدای جوایز و تقدیر از شاعران مدعو بود.

برگزاری مراسم شب شعر به مناسبت اربعین حسینیبرگزاری مراسم شب شعر به مناسبت اربعین حسینیبرگزاری مراسم شب شعر به مناسبت اربعین حسینیبرگزاری مراسم شب شعر به مناسبت اربعین حسینی