شنبه ، 5 مهر ، 1399

کد خبر: 51   |  دفعات بازدید : 7447   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

دریافت نام کاربری و رمز عبور سامانه آموزش توسط دانشجویان جدیدالورود :

09 بهمن, 1391

دریافت نام کاربری و رمز عبور سامانه آموزش توسط دانشجویان جدیدالورود :

دانشجویان جدیدالورود (کاردانی - کارشناسی - کارشناسی ارشد - دکترا) جهت دریافت نام کاربری و رمز عبور آموزشی خود به آدرس http://as.kuict.net/sess/script/spclogin.aspx مراجعه نموده و پس از وارد نمودن شماره داوطلبی کنکور ، شماره شناسنامه و کد ملی و کلیک بر روی دکمه جستجو نام کاربری و رمز عبور آموزشی خود را دریافت نمائید ، سپس از طریق آدرس as.kuict.net وارد سامانه آموزش شوید . لازم به ذکر است که در اولین ورود به سامانه آموزش صفحه تغییر رمز نمایش داده خواهد شد و شما ملزم به تغییر رمز خود میباشید سپس در صفحه بعد ملزم به ورود اطلاعات پایه خود میباشد.

پس از طی مراحل فوق نام کاربری و رمز خود را جهت انجام امور آموزشی و تغذیه یادداشت نموده و از این پس از طریق آدرس as.kuict.net وارد سامانه آموزش شوید.