شنبه ، 5 مهر ، 1399

کد خبر: 63   |  دفعات بازدید : 5979   |  نظرات : 2 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

پولادی رئیس دانشگاه سلمان فارسی شد

22 فروردین, 1392

دکتر رضا پولادی عضو هیأت علمی دانشگاه شیراز با حکم کامران دانشجو وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان سرپرست دانشگاه سلمان فارسی کازرون منصوب شد.
در حکم انتصاب ایشان که با امضای وزیر علوم، تحقیقات و فناوری می باشد، آمده است: نظر به مراتب تعهد، دانش، شایستگی و تجارب جناب عالی در امور آموزش عالی و به منظور تحقق هر چه بیشتر اهداف علمی و فرهنگی نظام مقدس جمهوری اسلامی ، به موجب این حکم به عنوان سرپرست دانشگاه سلمان فارسی منصوب می شوید.
پولادی از ابتدای تأسیس این دانشگاه در سال 1372 که با عنوان دانشکده تربیت دبیر زیر نظر دانشگاه شیراز فعالیت می کرد، تا سال 1384 به مدت 12 سال ریاست این دانشگاه را بر عهده داشت.
رضا پولادی دارای مدرک دکترای مواد از پژوهشگاه مواد و انرژی و دانشگاه سالفورد منچستر انگلستان می باشد و هم اکنون عضو هیأت علمی دانشگاه شیراز، معاون بخش نانوتکنولوژی این دانشگاه، مسئول پی گیری مصوبات سفر ریاست جمهوری در دانشگاه شیراز، نماینده ی این دانشگاه در وزارت نفت و مشاور نماینده مقام معظم رهبری در امور دانشگاههای استان فارس می باشد.
دانشکده تربیت دبیر در سال 1382 به مرکز آموزش عالی ، در سال 1388 به مجتمع آموزش عالی و در سال 1390 به دانشگاه سلمان فارسی ارتقاء یافت.
دکتر محتشم محمدی از سال 1384-1385 و دکتر فرهاد خرمائی از سال 1385 تا 1392 ریاست دانشگاه سلمان فارسی را به عهده داشتند.
دانشگاه سلمان فارسی کازرون هم اکنون  دارای سه دانشکده و 13 رشته و تعداد دانشجویان آن 1800 نفر می باشد .
سایت جدید دانشگاه سلمان فارسی در زمینی به مساحت 87 هکتار در حال ساخت می باشد.

صائب سلطانی
چهارشنبه, 28 فروردین,1392 05:59 ب.ظ
با سلام و خسته نباشید خدمت شما.
به دکتر پولادی که حق بزرگی بر گردن من و هم دوره های من در این دانشگاه دارد تبریک عرض می کنم و امیدوارم با مدیریت ایشان این دانشگاه مراتب رشد هر چه بیشتر را در کشور طی کند.
بنده از ورودی های اول فیزیک این دانشگاه در سال 86 هستم.
صائب سلطانی
شنبه, 31 فروردین,1392 02:07 ب.ظ