یکشنبه ، 6 مهر ، 1399

کد خبر: 64   |  دفعات بازدید : 5202   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری مراسم سوگواری شهادت حضرت فاطمه (س) در دانشگاه سلمان فارسی

30 فروردین, 1392

برگزاری مراسم سوگواری شهادت حضرت فاطمه (س) در دانشگاه سلمان فارسی
مراسم عزاداری و سوگواری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) از سوی «هیئت عزادای رهروان ولایت» بسیج دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، پنج شنبه بیست و دوم فروردین در این دانشگاه برگزار شد.
در این مراسم که با حضور عاشقان و ارادتمندان آن حضرت در نمازخانه دانشگاه سلمان فارسی برگزار شد حاج آقا بهرامی، سخنران مراسم ضمن توضیح پیرامون شخصیت حضرت فاطمه (س) بیان داشت: طبق روایات معصومین شخصیت حضرت فاطمه (س) دارای ابعاد بسیار عمیقی است که هر کس مصداق خلق واقع شود قادر به ارزیابی دقیق کنه وجودی شخصیت ایشان نمی باشد.
وی در ادامه با اشاره به برخی از روایت پیامبر (ص) پیرامون شخصیت حضرت فاطمه (س) ابراز داشت: در قیامت هر فیض و رحمتی که به بندگان می سد و هر گناهی که از آنان پاک می شود به دست مبارک حضرت فاطمه (س) صورت می گیرد.
این فعال فرهنگی با اشاره به فرا رسیدن ایام فاطمیه خاطرنشان کرد: در این ایام ما باید برخی از رسوم زندگی خود را که با شیعه بودن در تضاد است اصلاح کنیم.
وی ضمن لازم شمردن الگوگیری از حضرت فاطمه تأکید کرد: حضرت فاطمه (س) هیچ نیازی به برگزاری مراسم ندارند و این ما هستیم که به آن نیازندیم چون حضرت فاطمه (س) مصداق کامل ترین فرد برای شیعیان هستند و برادران و خواهران باید در زندگیشان از ایشان الگوبرداری کنند.
در ادامه این مراسم حاج آقا آزاده به بیان خاطراتی پیرامون ارادت شهدا و رزمنگان سپاه اسلام به حضرت فاطمه (س) پرداخت.
روضه حوانی و مدیحه سرایی در وصف حضرت فاطمه توسط مداحان و ذاکرین اهل بیت (ع) پایان بخش این مراسم با شکوه بود.