جمعه ، 24 مرداد ، 1399

کد خبر: 673   |  دفعات بازدید : 979   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

پیام رییس دانشگاه سلمان فارسی کازرون به مناسبت شهادت سردار سرافراز اسلام و انقلاب، سپهبد قاسم سلیمانی

13 دی, 1398

بسم رب الشهدا و الصدیقین

مِنَ المُؤمِنينَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَيهِ فَمِنهُم مَن قَضى نَحبَهُ وَمِنهُم مَن يَنتَظِرُ وَما بَدَّلوا تَبديلاً

شهادت سردار سرافراز اسلام و انقلاب، سپهبد قاسم سلیمانی، بدین شکل ناجوانمردانه که نشان از نهایت ترس و وحشت جبهه استکبار از رودررویی مستقیم با رشیدمردانی مانند او است، برای آن شهید سعید و ملت سربلندایران اسلامی، مایه سرافرازی و برای جباران، سیاهی و ننگ و ذلت ابدی است.

مردی الهی که با اخلاص و از خودگذشتگی، جهان و مردم مظلوم و ستم کشیده منطقه را از غده سرطانی داعش نجات داد، لایق والاترین صدر نشینی بود که با شهادت، به آن مرتبه رفیعدر جوار حضرت حق تعالی دست یافت. وی خاری در چشم هم پیمانان و بانیان داعش به شمار می رفت که در اوج نامردمی، چنین مظلومانه وی را به شهادت رساندند. آن شهید سرافراز در کنار دیگر قهرمانان این سرزمین در تاریخ ایران به جاودانگی رسید.

قطعا ملت شریف ایران یاد آن شهید سعیدرا گرامی می دارند و راه وی را با همان عزم و اراده ای که وی در مبارزه برای افتخار ایران و اسلام و انقلاب داشت، ادامه می دهند.

این جانب از طرف خود، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی کازرون، شهادت وی را به محضر رهبر معظم انقلاب اسلامی، ملت شریف ایران و خانواده آن شهید بزرگوار و دیگر شهدای این حادثه تروریستی، تبریک و تسلیت عرض می کنم.

دکتر انوشیروان غفاری پور

رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون