شنبه ، 5 مهر ، 1399

کد خبر: 712   |  دفعات بازدید : 453   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

در مصاحبه روابط عمومی با معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون عنوان شد: فعالیت های فرهنگی دانشگاه سلمان فارسی کازرون در فضای مجازی ادامه دارد

19 فروردین, 1399

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون در مصاحبه با روابط عمومی این دانشگاه اظهار کردند با توجه به ضرورت حفظ و تداوم فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی دانشجویان در این ایام و محدودیت‌های ناشی از آن، زمینه‌ای فراهم شده‌است تا بهتر از ظرفیت‌های فضای مجازی بتوان استفاده‌کرد. در همین راستا انجمن‌ها، کانون‌ها  و تشکل‌های اسلامی این دانشگاه، برای فعالیت در فضای مجازی از طریق صفحات و نشریات دارای مجوز، مورد تشویق و حمایت‌های لازم قرار گرفته‌اند و فعالیت آنها می‌تواند اوقات دانشجویان در ایام فاصله‌گذاری اجتماعی و محیط خانه را پربارتر نماید. وی همچنین بیان‌کرد که در کنار فعالیت‌های دانشجویی، کارشناسان حوزه فرهنگی نیز ملزم به اجرای برنامه‌هایی در چارچوب وظایف خود شده‌اند.
دکتر مهدی رضائی بیان‌کرد: با فراهم بودن زمینه فعالیت‌های فرهنگی، زیرساخت‌های فعالیت در فضای مجازی از قبل برای دانشجویان این دانشگاه فراهم شده‌است و همه نهادهای دانشجویی این دانشگاه امکان فعالیت مجاز و قانونمند در فضای مجازی دارند و برای انجام این امور مورد حمایت مادی و معنوی این معاونت قرار می‌گیرند. وی همچنین اشاره‌کرد که با راه‌اندازی سامانه فرهنگی دانشگاه، همه دبیران کانون‌ها، انجمن‌ها و تشکل‌ها، امکان ارتباط سریع، موثر و گسترده  با اعضا را دارند و همچنین از همین طریق، امکان ارسال درخواست‌های اجرای برنامه برای آنها فراهم است که می توانند درخواست‌های خود را به کارشناسان و مدیران مربوطه برای بررسی ارسال و به تصویب برسانند.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه اضافه‌کردند: خوشبختانه از ابتدای شروع فعالیت‌های دانشگاه بعد از تعطیلات نوروز، تشکل‌ها، انجمن‌ها و کانون‌های این دانشگاه در فضای مجازی فعال شده‌اند و  اغلب فعالیت‌های معمول خود را از طریق فضای مجازی انجام می‌دهند و این بخش از فعالیت‌های دانشگاه گرفتار هیچ رکودی نشده‌است. وی بیان کرد که کارکنان خدوم حوزه معاونت فرهنگی نیز علاوه بر حضور فیزیکی خود در دانشگاه بر اساس قوانین موجود، از طریق فضای مجازی پاسخگوی دانشجویان هستند. دکتر رضایی اظهار امیدواری کردند که با توجه به این فعالیت‌های مطلوب فرهنگی، پس از برطرف شدن موانع موجود و آغاز فعالیت  حضوری دانشگاه، شاهد هیچ کاستی در زمینه تداوم و اجرای  برنامه‌های فرهنگی دانشگاه نخواهیم بود. وی همچنین اشاره کرد که برنامه‌ریزی‌های لازم صورت گرفته است تا در صورت تداوم این وضعیت بتوان جشنواره‌های ضروری را نیز به صورت مجازی برگزارکرد تا وقفه‌ای در اجرای برنامه‌های دانشجویی ایجاد نشود و این عزیزان بتوانند نتایج زحمات یک ساله خود را ببینند.

در مصاحبه روابط عمومی  با معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون عنوان شد: فعالیت های فرهنگی دانشگاه سلمان فارسی کازرون در فضای مجازی ادامه دارددر مصاحبه روابط عمومی  با معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون عنوان شد: فعالیت های فرهنگی دانشگاه سلمان فارسی کازرون در فضای مجازی ادامه دارددر مصاحبه روابط عمومی  با معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون عنوان شد: فعالیت های فرهنگی دانشگاه سلمان فارسی کازرون در فضای مجازی ادامه دارد