پنجشنبه ، 23 مرداد ، 1399

کد خبر: 733   |  دفعات بازدید : 396   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

گزارش تصویری از مراحل تکمیلی احداث دانشکده علوم پایه

24 خرداد, 1399
گزارش تصویری از مراحل تکمیلی احداث دانشکده علوم پایه

با انعقاد قراردادی جهت تکمیل نمودن دانشکده علوم پایه پردیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون، با هدف آماده ساختن این آن جهت افتتاح و شروع بهره‌برداري، دور جدیدی از فعالیت‌ها در این ساختمان آغاز شده است.

بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، ساختمان دانشکده علوم پایه پردیس این دانشگاه با زیربنای 5500مترمربع و در چهارطبقه احداث شده است.
در حال حاضر علاوه بر فعالیت‌های عمرانی در ساختمان دانشکده علوم پایه، کارگاه‌های دیگری نیز در پردیس فعال هستند که از جمله آنها می‌توان به کارگاه‌های احداث خوابگاه 340 نفره خیّرساز دختران، بازارچه دانشجویی، سلف‌سرویس و محوطه‌سازی و راهسازی اشاره کرد.
در این گزارش تصویری، به مرور بخشی از فعالیت‌های جاری در ساختمان دانشکده علوم پایه پردیس می‌پردازیم.