چهارشنبه ، 25 تیر ، 1399

کد خبر: 736   |  دفعات بازدید : 99   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

30 خرداد, 1399

بسم رب الشهدا و الصدیقین

31 خرداد، یادآور نام و یاد قهرمانی دیگر از این سرزمین است؛ بزرگ مردی که به قله اخلاص و ایمان دست یافت. مبارزی که در تبعیت از مولایش علی علیه السلام، به زیبایی، علم و ایمان و شجاعت و جهاد را به هم پیوند زد تا از دل آن، الگویی بیرون آید که اسطوره دوران شود. عرفان را با جهاد فی‌سبیل الله درهم آمیخت و نسل جدیدی از عارفان پرورد که عبادتگاهشان جبهه‌های جنگ بود و سنگر سجاده اخلاصشان بود و یا حسین و یا زهرا ورد نیمه شبانشان.

امام خمینی (قدس‌سره)، درباره دکتر مصطفی چمران، این شهید فی‌سبیل الله فرمودند: «سردار پر افتخار اسلام، مجاهد بیدار و متعهد راه تعالی و پیوستن به ملأ اعلی‌، سربازی که در جبهه‌‌های نبرد با باطل، چه در لبنان و چه در ایران حماسه می‌‌آفرید و سرلوحه مرام او اسلام عزیز و پیروزی حق بر باطل بود، جنگجویی پرهیزکار و معلمی متعهد که کشور اسلامی ما به او و امثال او احتیاج مبرم داشت».
اینک پس از سی و نه سال از شهادت این ابرمرد دوران و آن دانشمند عزیز و آن مجاهد و عارف وارسته و فرمانده حکیم، بر همه آشکار شده‌است که راه سعادت و رستگاری این ملت از مسیری می‌گذرد که چمران با رشادت و درایت و با خون پاک خویش، آن را ترسیم کرد.
شهید دکتر مصطفی چمران و نقش بی‌بدیل وی به عنوان یک استاد فرهیخته و عالم، می‌تواند به عنوان برترین الگوی پیش روی اساتید و دانشگاهیان برای تحقق آرمان‌ها و اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در پیشرفت ایران اسلامی باشد.
این‌جانب ضمن گرامیداشت نام و یاد آن شهید سعید، روز بسیج اساتید، را به جامعه اساتید شهرستان کازرون، مخصوصا اساتید عالم و فرهیخته دانشگاه سلمان فارسی کازرون تبریک عرض نموده و توفیق این عزیزان را در تبعیت از راه و روش و منش آن شهید جاودان نام، از درگاه باری تعالی مسالت دارم.

دکتر انوشیروان غفاری‌پور
رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون