یکشنبه ، 19 مرداد ، 1399

کد خبر: 738   |  دفعات بازدید : 332   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

04 تیر, 1399
برگزیدگان دهمین جشنواره دانشگاهی حرکت دانشگاه سلمان فارسی کازرون معرفی شدند

با اتمام روند داوری فعالیت‌های انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون در طول سال تحصیلی جاری، انجمن‌های برگزیده در هر بخش معرفی شدند.

بنابه گزارش روابط عمومی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در سال تحصیلی جاری دوازده انجمن علمی در حوزه‌های مختلف در این دانشگاه فعالیت نمودند. این انجمن‌ها علاوه بر تولید دستاوردهای علمی در حوزه‌های تخصصی خود، موفق شدند با اجرای برنامه‌های خلاقانه‌ای به ترویج مفاهیم تخصصی مرتبط با موضوع کاری هر انجمن بپردازند. ارتباط با نهادهای رسمی دولتی و غیردولتی خارج از دانشگاه که در حوزه‌ی تخصصی انجمن‌ها قرار داشت، در کنار اجرای برنامه‌های مشترک با مشارکت این نهادها و همچنین تعدد برنامه‌های خلاقانه و به ویژه برگزاری دوره‌های با کیفیت آموزشی و علمی، از جمله شاخصه‌های عمده‌ی فعالیت‌های دانشجویان حاضر در این انجمن‌ها محسوب می‌شد. در مجموع با ارزیابی فعالیت‌های این انجمن‌ها و براساس مستندات و فعالیت‌های صورت گرفته که شامل فعالیت‌های حضوری و همچنین فعالیت‌های مربوط به حوزه فضای مجازی می‌شد و پس از تجمیع آرا داوران، انجمن‌های برگزیده و همچنین انجمن‌های قابل تقدیر در دهمین جشنواره دانشگاهی حرکت دانشگاه سلمان فارسی کازرون، به شرح زیر معرفی شدند:

بخش فعالیت خلاقانه:

انجمن برگزیده: علوم کامپیوتر