دوشنبه ، 20 مرداد ، 1399

کد خبر: 763   |  دفعات بازدید : 139   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

04 مرداد, 1399
انتصاب سرپرست معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه سلمان فارسی کازرون

دکتر غریب فاضل‌نیا، سرپرست دانشگاه سلمان فارسی کازرون، طی حکمی دکتر بهروز خسروپور، عضو هیئت علمی بخش فیزیک این دانشگاه را به سمت سرپرست معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه سلمان فارسی کازرون منصوب کرد.

بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در این حکم، خطاب به دکتر خسروپور آمده است: «نظر به مراتب تعهد و سوابق جنابعالی، به موجب این ابلاغ و با حفظ وظایف آموزشی، شما را به عنوان سرپرست معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه سلمان فارسی کازرون منصوب می‌نمایم. امید است با عنایات الهی، همکاری اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه و واحدهای ذی‌ربط، در خدمت به جامعه و دانشگاه با رعایت اصول قانون‌مداری، اعتدال‌گرایی، شایسته‌سالاری و صرفه و صلاح دانشگاه موفق و پیروز باشید.»

همچنین در بخش دیگری از این حکم آمده است: «انتظار می‌رود با تکیه به روحیه خدمتگزاری و در سایه مدیریتی صمیمانه بر پایه ارزش‌های اسلامی، فعالیت‌های خود را بر محور احترام به جامعه دانشگاهی، افزایش کیفیت آموزشی و پژوهشی، تسهیل و روان‌سازی امور ذیربط و افزایش بهره‌وری براساس شرح وظایف، اجرا نمایید.»

شایان ذکر است دکتر غریب فاضل‌نیا، در نامه جداگانه‌ای ضمن قبول استعفای دکتر ابوذر خسروی، سرپرست سابق معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، از زحمات ایشان در مدت تصدی این مسئولیت قدردانی نمود.