دوشنبه ، 20 مرداد ، 1399

کد خبر: 765   |  دفعات بازدید : 87   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

دکتر غریب‌فاضل‌نیا در بازدید از پردیس دانشگاه مطرح نمود / بهره‌برداری و توسعه پردیس متناسب با بالاترین کیفیت خدمات‌دهی به جامعه باشد

08 مرداد, 1399

بعدازظهر روز سه‌شنبه، 8 مردادماه، دکتر غریب فاضل‌نیا، سرپرست دانشگاه سلمان فارسی کازرون با حضور در پردیس این دانشگاه، به بررسی میدانی فعالیت‌های در دست اجرای بزرگترین پروژه توسعه فضاهای دانشگاهی شهرستان کازرون پرداخت.

بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، دکتر فاضل‌نیا در این بازدید بر لزوم به روزرسانی و تطبیق سایت پلان این مجموعه با در نظر داشتن افق بلندمدت تأکید نمود و خاطر نشان کرد: به مرور و بنا به ضرورت، تغییراتی در جانمایی ابنیه این پردیس صورت گرفته که برای تسهیل در روند برنامه‌ریزی‌های آتی، نیاز است این پلان متناسب با وضعیت فعلی و افق بلند مدت دانشگاه و منطقه به روزرسانی شود.

ایشان همچنین بر لحاظ نمودن سیاست‌گذاری‌های وزارت علوم مبنی بر بالابردن میزان تعامل دانشگاه‌ها با جامعه، در روند برنامه‌ریزی‌های پردیس تأکید نمود و افزود: باتوجه به موقعیت ویژه این سایت و همچنین انتظارات بالای مردم شهرستان کازرون برای توسعه دانشگاه سلمان فارسی، ضروری است که توسعه کالبدی این مجموعه را به گونه‌ای در نظر بگیریم که بتواند بیشترین میزان خدمات‌دهی به جامعه را به دنبال داشته باشد.

سرپرست دانشگاه سلمان فارسی بر لزوم استفاده و به کارگیری از عناصر و ظرفیت‌های بومی منطقه کازرون در بخش‌های مختلف احداث ابنیه و همچنین به کارگیری مصالحی با کیفیت در تمامی مراحل ساخت بناها تأکید نمود و افزود: شهرستان تاریخی کازرون ظرفیت‌های قابل‌توجهی در حوزه عناصر مختلف معماری و طراحی دارد که می‌توانیم با استفاده از نظر متخصصین و همچنین بهره‌مندی از دیدگاه‌های هنرمندان، بناهای در دست احداث فعلی و بناهای آینده را با به کارگیری مصالحی با کیفیت و پایدار، به گونه‌ای احداث نماییم که هم در طراز نظام دانشگاهی ایران باشند و هم بتوانند به عنوان نمونه‌هایی شاخص گویای ظرفیت‌های بومی منطقه کازرون باشند.

دکتر فاضل‌نیا همچنین افزود: در ساخت و جانمایی عناصر کالبدی ـ فیزیکی سایت جدید دانشگاه بایستی مولفه‌ها و شاخص‌های مطلوب مکان‌یابی، در کنار کیفیت و زیبایی بنا با دقت نظر بالایی لحاظ شوند.

گفتنی است پردیس جدید دانشگاه سلمان فارسی در کیلومتر 5 جاده کازرون ـ بوشهر قرار دارد و به عنوان بزرگترین پروژه عمرانی توسعه فضاهای دانشگاهی در شهرستان کازرون شناخته می‌شود. ساختمان دانشکده علوم پایه، سلف سرویس، مجموعه کلاس‌ها، خوابگاه خیّرساز دختران، زمین ورزشی چمن مصنوعی، پارکینگ و... از جمله بناها و محوطه‌های در دست اجرای این پردیس محسوب می‌شوند.