دوشنبه ، 20 مرداد ، 1399

کد خبر: 766   |  دفعات بازدید : 113   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

اطلاعیه پذیرش دانشجو در رشته‌های بدون آزمون مقطع کارشناسی دانشگاه سلمان فارسی کازرون

11 مرداد, 1399

دانشگاه سلمان فارسی کازرون در نیم‌سال اول سال تحصیلی 1400-1399 در مقطع کارشناسی بدون آزمون (بر اساس سوابق تحصیلی) در رشته‌های «ریاضیات و کاربردها»، «علوم مهندسی»، «فیزیک» و «فیزیک مهندسی» (روزانه و نوبت دوم) دانشجو می‌پذیرد.

داوطلبان متقاضی ثبت‌نام در رشته‌های بدون کنکور دانشگاه سلمان فارسی کازرون می‌توانند با مراجعه به سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org پس از دریافت دفترچه راهنما و مطالعه شرایط و ضوابط، تا تاریخ 1/6/99 به صورت اینترنتی ثبت‌نام نمایند.

نشانی: کازرون ـ چهارراه ارشاد ـ ابتدای خیابان آیت‌الله طالقانی ـ دانشگاه سلمان فارسی کازرون

شماره تماس: 07142226050 داخلی 127 تا 133

وبگاه دانشگاه www.kazerunsfu.ac.ir