جمعه ، 28 شهریور ، 1399

کد خبر: 81   |  دفعات بازدید : 5130   |  نظرات : 1 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

20 شهریور, 1392
انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه سلمان فارسی کازرون و پژوهشگاه مواد و انرژی

سرپرست دانشگاه سلمان فارسی خبر داد:
انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه سلمان فارسی کازرون و پژوهشگاه مواد و انرژی
سرپرست دانشگاه سلمان فارسی کازرون از انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه سلمان فارسی کازرون و پژوهشگاه مواد و انرژی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خبر داد.
رضا پولادی گفت: این تفاهم نامه با هدف کمک به انجام کارهای مشترک در جهت انجام پروژه های دانشجویی دکتری و کارشناسی ارشد بین دانشگاه سلمان فارسی کازرون و پژوهشگاه مواد و انرژی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری منعقد شد.
سرپرست دانشگاه سلمان فارسی ادامه داد: بر اساس این تفاهم نامه پایان نامه های دانشجویی چه در قالب طرح های تحقیقاتی و یا خارج از طرح به طور مشترک به وسیله هیأت علمی دو طرف انجام می شود که اساتید راهنما و مشاور از دانشگاه و پژوهشگاه انتخاب خواهند شد.
پولادی خاطر نشان کرد: مقرر شد دو طرف از ظرفیت ها و توان علمی همدیگر در جهت ارتقای سطح کمی و کیفی پزوهشگران استفاده و در انجام پروژه های مشترک همکاری کنند.
وی افزود: بر اساس این تفاهم نامه دانشجویان می توانند از کلیه امکانات آموزشی- پژوهشی و آزمایشگاهی پژوهشگاه بهره مند شوند.
پولادی با بیان اینکه اعتبار اجرای طرح های دانشجویی که توسط پژوهشگاه پیشنهاد می شود را برای دانشجویان کارشناسی ارشد تا سقف 5.000.000 و برای دانشجویان دکتری تا سقف 10.000.000 می باشد، بیان داشت: مدت اعتبار این تفاهم نامه 5 سال است و در صورت تمایل طرفین قابل تمدید خواهد بود.

مرتضی کرمی قمبوانی
یکشنبه, 31 شهریور,1392 04:36 ب.ظ