چهارشنبه ، 25 تیر ، 1399

کد خبر: 85   |  دفعات بازدید : 5129   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

استقبال دانشجویان بسیجی دانشگاه سلمان فارسی از دانشجویان جدیدالورود

01 مهر, 1392
استقبال دانشجویان بسیجی دانشگاه سلمان فارسی از دانشجویان جدیدالورود

دانشجویان بسیجی دانشگاه سلمان فارسی کازرون از دانشجویان جدیدالورود به این دانشگاه با برنامه های مختلفی استقبال به عمل آوردند.
از جمله برنامه های اجرا شده این استقبال می توان به اهداء ویژه نامه دانشجویان جدیدالورود، ارتباط گیری با خانواده ها و دانشجویان و ارائه خدمات مشاوره ای و پاسخ به ابهامات و سؤلات آن ها پیرامون وضعیت دانشگاه، رشته قبول شده، خوابگاه و  شهرستان کازرون، راهنمایی دانشجویان در ثبت نام، فضاسازی محیط دانشگاه با نصب بنر و مقوا نوشته، برپایی نمایشگاه های مصور «سنگر امن» با موضوع عفاف و حجاب و «جنگ، کار تا پیروزی» با موضوع جهاد اقتصادی و تولید ملی ، برپایی نماز جماعت ظهر و عصر و  برپایی ایستگاه صلواتی اشاره کرد.
لازم به ذکر است در طرح استقبال از دانشجویان جدیدالورود که همه ساله از سوی دانشجویان بسیجی دانشگاه سلمان فارسی کازرون در این دانشگاه برگزار می شود، حدود 20 نفز از دانشجویان خواهر و برادر بسیجی چند روز قبل از ثبت نام در دانشگاه حضور داشتند و جهت هر چه بهتر برگزار شدن طرح استقبال خود را آماده کردند.

استقبال دانشجویان بسیجی دانشگاه سلمان فارسی از دانشجویان جدیدالوروداستقبال دانشجویان بسیجی دانشگاه سلمان فارسی از دانشجویان جدیدالورود