چهارشنبه ، 25 تیر ، 1399

کد خبر: 90   |  دفعات بازدید : 3939   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان
به مناسبت هفته دفاع مقدس صورت گرفت:

06 مهر, 1392
پخش فیلم «سیزده 59» در دانشگاه سلمان فارسی کازرون
به مناسبت فرارسیدن هفته دفاع مقدس فیلم سینمایی «سیزده 59» به همت کانون نشر ارزش های دفاع مقدس بسیج دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، سه شنبه دوم مهرماه در سالن اجتماعات این دانشگاه به نمایش گذاشته شد.
این فیلم داستان فرمانده دوران جنگ به نام «سید جلال» را حکایت می کند که در اثر موج انفجار به کُما می رود و پس از 20 سال در حالتی که پزشکان از به هوش آمدن وی قطع امید کرده اند و تصمیم می گیرند دستگاه تنفسی را از او جدا بکنند در اثر یک شوک یا معجزه به هوش می آید و همه را متحیر می کند و برای اینکه سید جلال متوجه گذشت طولانی مدت زمان نشود، پزشکان و همرزمانش تمهیداتی را به خرج می دهند که هر آنچه مربوط به سید جلال است را تبدیل به زمان گذشته کند.