ﺳﻪشنبه ، 8 مهر ، 1399

کد خبر: 96   |  دفعات بازدید : 4407   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

آغاز به کار جشنواره¬ی حرکت دانشگاه سلمان فارسی کازرون

21 مهر, 1392
انجمن های علمی به عنوان نهادی است که امکان فعالیت¬های جمعی دانشجویان علاقه¬مند و داوطلب مشارکت در این فعالیت‌ها را در زمینه¬های گوناگون علمی در کنار اساتید فراهم می¬سازد و همچنین نهادی است که عهده دار پویایی و شکوفایی استعدادها و پدیدآورنده و تقویت کننده¬ی روحیه پویایی علمی و در نهایت توسعه علم که همان رسالت دانشگاه می‌باشد.
جشنواره¬ی دانشجویی حرکت نمایشگاهی از دستاوردهای انجمن¬های علمی و فعالیت¬های یکساله¬ی انجمن¬ها است. که در این جشنواره فعالیت¬های انجمن¬ها در بخش¬هی مختلف، ازجمله: پژوهشی، ترویجی، نشریات دانشجویی، سایت و وبلاگ، تألیف و ترجمه، استاد مشاور برگزیده و... در 6 غرفه به نمایش گذاشته خواهد شد: 1- پژوهش 2- آموزشی 3- نشریات و وبلاگ 4- ترویجی و مسابقات علمی 5- ابداع و ابتکار 6- رادیو.
آثار برگزیده در جشنواره دانشگاهی به جشنواره ملی حرکت که نیمه¬ی دوم آبان ماه در دانشگاه صنعتی شریف برگزار می¬شود ارسال و در جشنواره ملی، انجمن¬های برگزیده در بخش¬های مختلف معرفی می‌شوند.
در حال حاضر تعداد 10 انجمن در دانشگاه فعالیت می¬کنند و آثار و فعالیت¬های آنها در این جشنواره به نمایش در خواهد آمد که عبارتند از:
1- انجمن علمی مهندسی فناوری اطلاعات
2- انحمن علمی فیزیک