جمعه ، 4 بهمن ، 1398

کد خبر: 163   |  دفعات بازدید : 3127   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری کارگاههای آموزشی طرح سمن (سلامتی، مهارت، نشاط) ویژه دانشجویان جدیدالورود

04 آذر, 1393

کارگاه های آموزشی طرح سمن مربوط به پیشگیری اولیه از اعتیاد از 3 تا 6 آذر ماه جاری توسط مرکز مشاوره و سلامت دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار می شود.

لیلا شاملی مسوول مرکز مشاوره دانشگاه گفت: این طرح با همکاری اساتید رشته روانشناسی و با همراهی گروه همیار مشاور برای دانشجویان جدیدالورود برگزار می گردد.

گروه همیار مشاور دانشجویانی هستند که با مرکز مشاوره در زمینه براورده ساختن اهدافی همچون ارتقای سطح بهداشت روانی در بین دانشجویان خوابگاهی، پیشگیری از آسیب های روانی اجتماعی و مداخله به موقع در مواقع بحرانی و مشکل زا، مرکز مشاوره را همیاری می کنند.