چهارشنبه ، 9 بهمن ، 1398

کد خبر: 245   |  دفعات بازدید : 1907   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

راه اندازی کتابخانه تخصصی دفاع مقدس و انقلاب اسلامی

15 ارديبهشت, 1395
راه اندازی کتابخانه تخصصی دفاع مقدس و انقلاب اسلامی

کتابخانه تخصصی دفاع مقدس و انقلاب اسلامی دانشگاه سلمان فارسی کازرون زیر نظر مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه       راه اندازی شد.

این کتابخانه در کنار درب ورودی کتابخانه مرکزی دانشگاه قرار دارد و در آن کتاب هایی در زمینه های تخصصی دفاع مقدس، انقلاب اسلامی، قران و تفسیر، ائمه و امام شناسی، امام خمینی و شهید مطهری موجود می باشد.

این کتابخانه با داشتن بیش از 3000 عنوان کتاب و با داشتن نرم افزار ثبت و امانت کتاب به صورت تحت وب در نوع خود یکی از بی نظیرترین کتابخانه های تخصصی دانشگاههای کشور می باشد.

عضویت در این کتابخانه رایگان می باشد و دانشجویان می توانند با عضویت در کتابخانه، کتاب های مورد نظر خود را به امانت بگیرند.

راه اندازی کتابخانه تخصصی دفاع مقدس و انقلاب اسلامیراه اندازی کتابخانه تخصصی دفاع مقدس و انقلاب اسلامیراه اندازی کتابخانه تخصصی دفاع مقدس و انقلاب اسلامی