جمعه ، 4 بهمن ، 1398

کد خبر: 247   |  دفعات بازدید : 2263   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

آغاز به کار ششمین جشنواره دانشگاهی حرکت دانشگاه سلمان فارسی کازرون

20 ارديبهشت, 1395
آغاز به کار ششمین جشنواره دانشگاهی حرکت دانشگاه سلمان فارسی کازرون

ششمین جشنواره دانشگاهی حرکت ویژه انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون صبح امروز آغاز به کار کرد.

ششمین جشنواره دانشگاهی حرکت با حضور رئیس دانشگاه، هیات رئیسه، اساتید، مدیران و دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی با شعار از علم تا عمل کار خود را رسما آغاز کرد.

در آیین افتتاحیه این جشنواره دکتر مهدی رضایی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ضمن تشکر از حضور رئیس دانشگاه و سایر همکاران و دانشجویان گفت: جشنواره حرکت فرصتی است تا انجمن ها زحمت های یک ساله خود را به نمایش بگذارند و همچنین محلی برای بروز خلاقیت ها و نمایش توانمندی های انجمن ها  می باشد.

در ادامه مراسم دکتر فرهاد براتی رئیس دانشگاه سلمان فارسی با بریدن روبان و افتتاح رسمی نمایشگاه از همه غرفه های موجود بازدید کردند.

جشنواره حرکت محلی برای نمایش دستاوردهای انجمن های علمی دانشجویی می باشد تا بتوانند فعالیت های یک ساله خود را به معرض نمایش و داوری قرار بدهند.

آثار ارسالی به دبیرخانه جشنواره در یازده بخش انجمن علمی دانشجویی برگزیده، انجمن علمی دانشجویی پژوهشگر، انجمن علمی دانشجویی مخترع، مبتکر و نوآور، انجمن علمی برگزیده در فعالیت آموزشی، انجمن علمی برگزیده در فعالیت های ترویجی، انجمن علمی برگزیده در مسابقه علمی و فناورانه، نشریه علمی دانشجویی برگزیده، کتاب برگزیده انجمن علمی دانشجویی، دبیر انجمن علمی برتر، غرفه نمایشگاهی برتر و استاد مشاور برتر، توسط داوران مجرب و با سابقه فعالیت در این جشنواره مورد بررسی قرار می گیرد و آثار برتر در بخش های مختلف در مراسم اختتامیه که در روز سه شنبه 21/2/95 برگزار می شود، مورد تقدیر قرار می گیرند.

جشنواره دانشگاهی حرکت به مدت سه روز از تاریخ 19/2/95 الی21/2/95 در محوطه دانشگاه برپا می باشد و بازدید برای همه دانشجویان دانشگاههای شهرستان کازرون آزاد می باشد.

آثار برگزیده در بخش های یازده گانه به جشنواره ملی حرکت که در آبان ماه 95 در دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار می شود، ارسال می گردد.  در جشنواره ملی حرکت انجمن های علمی دانشجویی سراسر کشور با هم به رقابت می پردازند و  تا برگزیدگان در هر بخش مشخص شود.

آغاز به کار ششمین جشنواره دانشگاهی حرکت دانشگاه سلمان فارسی کازرونآغاز به کار ششمین جشنواره دانشگاهی حرکت دانشگاه سلمان فارسی کازرون