يکشنبه ، 6 بهمن ، 1398

کد خبر: 270   |  دفعات بازدید : 1854   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

10 شهريور, 1395
بیش از پنجاه درصد دانشجویان در سال تحصیلی گذشته به اردوهای مختلف اعزام شدند

دکتر فرهاد براتی رئیس دانشگاه سلمان فارسی در هفته دولت در مصاحبه با روابط عمومی دانشگاه گفت: بیش از پنجاه درصد دانشجویان در سال گذشته به اردوهای مختلف اعزام شدند.

براتی با تاکید بر نقش عمده ای که اردوهای دانشجویی در افزایش نشاط و شادابی دانشجو دارد گفت: تلاش می کنیم که در سال تحصیلی 95-96 شرایطی را ایجاد کنیم تا عده ی بیشتری از دانشجویان به اردوها اعزام شوند.

رئیس شورای فرهنگی دانشگاه با اشاره به اینکه فرمایش رهبر معظم انقلاب و آیین نامه های وزارتی در بحث اردوهای دانشجویی سرلوحه کار ما می باشد، گفت: در برنامه این دانشگاه به غیر از اردوهای علمی که در سرفصل درسی آمده باشد و استاد درس نیز حضور داشته باشد، هیچ اردوی مختلطی وجود ندارد و همه اردوها با نظارت دقیق و قانونمند بخش فرهنگی دانشگاه برگزار می شود.

براتی با اشاره به نقش و جایگاه مهمی که اردوهای زیارتی  به ویژه مشهد مقدس در آشنایی دانشجویان با ائمه اطهار دارند گفت: در سال گذشته 160 نفر از دانشجویان دختر را به مشهد مقدس اعزام کردیم که 40 نفر از آنها در قالب طریق رضوی که پیاده روی ازمیقات الرضا امام رضا تا مشهد بود.

اردوی فرهنگی تفریحی یک روزه دانشجویان پسر به استان بوشهر، اردوی فرهنگی تفریحی یک روزه دانشجویان دختر به استان بوشهر، اردوی زیارتی هفت روزه مشهد مقدس ویژه دختران، پیاده روی طریق رضوی پنج روزه ویژه دختران، اردوی علمی فرهنگی یک روزه به تخت جمشید، اردوی علمی یک روزه بازدید از بیمارستان اعصاب و روان شیراز، اردوی علمی فرهنگی سه روزه بازدید از نمایشگاه کتاب تهران از جمله اردوهایی می باشد که در سال تحصیلی گذشته برگزار شد.