شنبه ، 5 بهمن ، 1398

کد خبر: 28   |  دفعات بازدید : 4793   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

11 مهر, 1391
جشن بزرگ میلاد امام رضا(ع)در دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شد

جشن میلاد امام رضا(ع) به همت بسیج دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین بینا با محوریت ولایت مداری برگزار شد.

این مراسم در سالن اجتماعات استاد علی دوانی در روز چهارشنبه پنجم مهرماه 1391بعد از نماز مغرب و عشا با حضوردانشجویان و مسئولان دانشگاه سلمان فارسی، برپا شد. در این برنامه حجت الاسلام بینا، به راز ماندگاری شأن و منزلت امام زادگان اشاره کرد و گفت: راز مانداگاری ایشان در ولایت پذیری بوده است.

وی به طور خاص به سرگذشت برادران و خواهر امام رضا(ع)،حضرت معصومه(س)،اشاره کرد.

این استاد دانشگاه افزود: اگر ما نیز خواستار بزرگی و منزلت هستیم باید به ریسمان ولایت تمسک جوییم.

در پایان برنامه از برندگان مسابقه چند سوالی در مورد امام رضا (ع) جوایزی اهدا گردید.