يکشنبه ، 6 بهمن ، 1398

کد خبر: 281   |  دفعات بازدید : 2599   |  نظرات : 2 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

01 مهر, 1395
پیام رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، دکتر فرهاد براتی رئیس دانشگاه به مناسبت آغاز سال تحصیلی 96-95 پیامی صادر نمودند. متن پیام به شرح ذیل می باشد:

اقتدار حقیقی یک ملت در گرو علم است.  مقام معظم رهبری

ز گیتی هرآنکس که داناتر است                        ورا پایه و مایه بالاتر است.  فردوسی حکیم

بدون شک توسعه علمی کلید توسعه همه جانبه است چرا که به تبع آن است که فرهنگ، اقتصاد، سیاست و بطور کلی جامعه می تواند در مسیر توسعه، پیشرفت و بالندگی قرار گیرد و حرکت کشور به سوی اهداف متعالی شتاب گیرد.

بنابراین نقش نهاد دانشگاه و دانشگاهیان در این میان بی بدیل است. سرزندگی و فعال بودن دانشگاه نشان حیات و سلامت جامعه و بی رمقی و دلمردگی آن نشان رکود و بیماری جامعه است. دانشگاه باید بتواند علاوه بر نقش اساسی خویش در تولید دانش، آموزش، پژوهش و فناوری؛ به عنوان کانون تفکر و عقل نقاد جامعه در توسعه و تعالی همه جانبه جامعه آزادانه نقش آفرینی کند. باید کوشید که فرصت های شکوفایی و توسعه علم و رونق اخلاق را در دانشگاه فراهم ساخت و از هرآنچه جایگاه علم و اخلاق را در دانشگاه و نقش دانشگاه را در جامعه تنزل می دهد فروکاست و تعلیم و تعلم را با تاسی از تعالیم و آموزه های دینی با تهذیب و اخلاق قرین و همراه ساخت.

اینجانب ضمن تبریک سال تحصیلی جدید به اساتید، دانشجویان و کارکنان گرانقدر دانشگاه، امید دارم در فضایی عقلانی و آکنده از امید و اعتماد، ضمن بازاندیشی در نقش، توان و مسئولیت خویش در سال تحصیلی جدید؛ با اندیشه و عزمی نو، با همدلی و افزایش تشریک مساعی، هرچه بیشتر دانشگاه را در عمل به وظایف قانونی و کمک به تحقق توسعه علمی کشور و ایجاد فضایی امن، آرام و عقلانی همراه با تعهد به آزادی نقد و گفتگو در چارچوب قانون و منطق یاری نمایید.

آغازی خوش و فرجامی نیک را برای همگان از درگاه حضرت حق مسالت دارم.

له الحمد و علیه التکلان

فرهاد  براتی

رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون

یکم مهرماه 1395

....
1395 مهر 01 پنجشنبه 03:47 ب.ظ
حضرت علی(ع): هیچ گنجی سودمندتر از علم نیست.
ضمن عرض تشكر و تبریك خدمت جناب آقای دكتر براتی رئیس محترم دانشگاه سلمان فارسی كازرون، اینجانب هم آغاز سال تحصیلی جدید و شروع دلنشین درس و دانشگاه را به حضور همه اساتید متعهد و دلسوز، كاركنان صدیق و ارجمند و دانشجویان عزیز به ویژه دانشجویان جدید الورود، صمیمانه تبریك گفته و برای همگان از درگاه خداوند متعال، دستيابی به مدارج عالي علمی، دیني و اخلاقی، توأم با موفقیت، بهروزي و سعادت را از درگاه خداوند متعال خواهانم.
با آرزوی موفقیت برای همه دانشگاهیان و دانشجویان.
یوحنا
1395 مهر 04 يکشنبه 10:08 ق.ظ