يکشنبه ، 6 بهمن ، 1398

کد خبر: 289   |  دفعات بازدید : 1685   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

حضور پزشک معتمد در مرکز بهداشت و درمان دانشگاه سلمان فارسی کازرون

18 مهر, 1395

با آغاز سال تحصیلی جدید در راستای ارتقای بهداشت جسم و وضعیت سلامت اساتید، کارمندان و دانشجویان، از تاریخ 24 مهر ماه آقای دکتر عبدالرسول داوودی پزشک معتمد دانشگاه در روزهای شنبه و سه شنبه هر هفته از ساعت 8 الی 9 صبح با دریافت حداقل هزینه به ویزیت مراجعه کنندگان می پردازد.

مطابق با مقررات دانشگاه، بررسی گواهی پزشکی در خصوص غیبت دانشجو از کلاس و جلسه امتحان، حذف پزشکی، ارزیابی وضعیت سلامت تیم های منتخب ورزشی و همچنین مرخصی استعلاجی کارکنان منوط به دریافت تأییدیه از پزشک معتمد دانشگاه می باشد.

مرکز بهداشت و درمان دانشگاه سلمان فارسی کازرون فعالیت خود را از سال 1392 در زمینه بهداشت و سلامت با شعار «پیشگیری بهتر از درمان»  آغاز نموده است.

جهت نوبت گیری به صورت حضوری به مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشگاه واقع در خیابان طالقانی، روبروی دانشگاه سلمان فارسی مراجعه نمایید.