يکشنبه ، 6 بهمن ، 1398

کد خبر: 293   |  دفعات بازدید : 2143   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

19 مهر, 1395
رشد 27 درصدی دانشجویان جدیدالورود نسبت به سال گذشته

دکتر فرهاد براتی رئیس دانشگاه در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه سلمان فارسی گفت: تعداد دانشجویان ثبت نام شده در سال جاری نسبت به سال گذشته در همه مقاطع تحصیلی 2/27 درصد رشد را نشان می دهد.

رئیس دانشگاه سلمان فارسی اظهار داشت: بحمدالله قسمتی از تلاش هایی که در یک سال گذشته صورت گرفته به ثمر نشسته است و دانشگاه سلمان فارسی رشد خوبی را در پذیرش و جذب دانشجو علی رغم عدم افزایش رشته جدید آن هم در شرایطی که تعداد شرکت کنندگان کنکور رشد نزولی داشته است، تجربه می کند.

وی گفت: تعداد دانشجویان ثبت نام شده در سال جاری نسبت به سال گذشته در همه مقاطع تحصیلی 2/27 درصد رشد را نشان می دهد که از این میان رشته ریاضیات و کاربردها با 86% و علوم کامپیوتر با 56% بیشترین رشد را داشته اند.

براتی با بیان اینکه: 8/45% دانشجویان جدید الورود را پسران و 2/54% را دختران تشکیل می دهند افزود: جذب دانشجویان بومی نسبت به سال گذشته 20% افزایش یافته است.

رئیس دانشگاه سلمان فارسی اظهار داشت:  با تمهیدات صورت گرفته در زمینه ثبت نام اینترنتی و همچنین تسهیلات فراهم شده در زمینه خوابگاه ها، ضریب جذب دانشجو یعنی نسبت ثبت نام کنندگان به کل افراد معرفی شده نیز به شاخص کم نظیر 6/83 درصد ارتقا یافته است.

فرهاد براتی گفت: فارغ التحصیلان دانشگاه سلمان فارسی کازرون در کنکور ارشد امسال هم خوش درخشیده اند. کسب رتبه ی اول کشوری در رشته آموزش زبان انگلیسی و همچنین کسب رتبه های دو رقمی در سایر رشته ها و قبولی در دانشگاههای معتبر کشور از قبیل: دانشگاه تهران، صنعتی امیر کبیر، تربیت مدرس، علم و صنعت، صنعتی اصفهان، شیراز شاهدی بر این ادعاست. این همه نشان از کیفیت و استاندارد قابل قبول آموزشی در این دانشگاه و تلاش اساتید دلسوز و متخصص در تربیت دانشجویان دارد.