يکشنبه ، 6 بهمن ، 1398

کد خبر: 301   |  دفعات بازدید : 2147   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

اجرای طرح پایش سلامت جسم و روان دانشجویان ورودی جدید

05 آبان, 1395

طرح پایش سلامت جسم و روان دانشجویان ورودی جدید در دانشگاه سلمان فارسی کازرون انجام شد.

سرپرست مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشگاه سلمان فارسی گفت: دانشجویان ورودی جدید، مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری جهت انجام طرح پایش سلامت جسم و روان از تاریخ 24 تا 29 مهر ماه به مرکز مشاوره مراجعه کردند.

دکتر لیلا شاملی با بیان اینکه این طرح یک کار پژوهشی بزرگ است و  از جنبه های مختلف، کار ارزشمندی می باشد گفت: جامعه امروز ما مملو از آسیب های اجتماعی است و اجرای این طرح بر روی دانشجویان جدید الورود به عنوان جامعه هدف، می تواند در برنامه ریزی ها و اقدامات پیشگیرانه دانشگاه نقش مثمرثمری داشته باشد.

سرپرست مرکز بهداشت، درمان و مشاوره بیان کرد: در حوزه سلامت جسمی با همکاری کارشناسان حوزه سلامت هلال احمر سنجش علائم حیاتی بدن(فشار خون و ...)انجام شد و از این رو در صورت مشاهده مشکل جسمی دانشجویان به پزشک معتمد دانشگاه معرفی می شوند تا از خدمات مرکز بهداشت استفاده کنند.

وی گفت: اصولاً افراد در حوزه سلامت روان اطلاعاتی از وضعیت خود ندارند. بنابراین اگر شناسایی و پایش خوبی نسبت به وضعیت سلامت روان افراد نداشته باشیم و آنها دچار اختلال باشند و ندانیم که مشکلی هست، پیامدهای ناگواری گریبان گیرشان خواهد شد.