يکشنبه ، 6 بهمن ، 1398

کد خبر: 304   |  دفعات بازدید : 2008   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری کارگاه آموزشی "آشنایی با کتابخانه و منابع دیجیتال"

13 آبان, 1395

کارگاه آموزشی "آشنایی با کتابخانه و منابع دیجیتال" ویژه دانشجویان جدیدالورود در سالن اجتماعات استاد علی دوانی دانشگاه سلمان فارسی برگزار شد.

نخستین کارگاه آموزشی "آشنایی با کتابخانه و منابع دیجیتال"توسط کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی در روزهای دوشنبه و سه شنبه 10 و 11 آبان در سه گروه  ویژه دانشجویان جدیدالورود در محل سالن اجتماعات استاد علی دوانی دانشگاه برگزار شد.

با توجه به نقش کتابخانه در رشد و تعالی فکری و علمی دانشجویان، خدمات کتابخانه و نحوه استفاده از آنها برای دانشجویان معرفی شد. در این کارگاههای آموزشی ابتدا درباره تاریخچه و برخی از قوانین و مقررات کتابخانه توضیحاتی داده شد، سپس نحوه استفاده از نرم افزارهای Digilib  و  sis portal به تفصیل بیان شد. در پایان با توجه به اهمیت و نقش  پایگاههای اطلاعاتی در گردآوری داده های پژوهشی ، پایگاههای  موجود در کتابخانه و نحوه استفاده از آنها شرح داده شد.